Nødsituation RN jobbeskrivelse

05/20/2012 by admin

Nødsituation RN jobbeskrivelse

Registrerede sygeplejersker har en bachelorgrad og registreret Sygeplejeområdet certificering. Nogle sygeplejersker har et certificeret nødsituation sygeplejerske (CEN) certificering, som er frivillige men afspejler til sygeplejerske supplerende uddannelse for katastrofemedicin. Nødsituation eller traume room sygeplejersker giver øjeblikkelig pleje til patienter i nød. Nødsituation sygeplejersker skal have stærke analytiske færdigheder, være i stand til at multitaske og klare presset.

Opgaver

ER sygeplejersker giver øjeblikkelig pleje - såsom at tage blod, indsætte IVs og administration af læge-instrueret tests eller behandlinger--til syge og kritisk sårede patienter.

Funktion

Registrerede sygeplejersker arbejder på hospitalet skadestuer er også ansvarlig for triage af patienter. Triage indebærer vurdering af patientens tilstand og tildele prioritering for behandling.

Fun Fact

Mens de fleste nødsituation sygeplejersker arbejde i hospitalet skadestuer, nogle også arbejde i ambulancer, medicinsk helikoptere og krydstogtskibe.

Overvejelser

Emergency room sygeplejersker kan også være ansvarlig for uddannelse og tilsyn for junior sygeplejersker. De kan også foretage offentlig sikkerhedsklasser på emner som indenlandske vold eller autostol sikkerhed.

Erstatning

Ifølge Bureau of Labor Statistics er medianen løn for en nødsituation RN omkring $67.000, i maj 2010.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com