Effexor behandling af hedeture

08/17/2010 by admin

Hedeture under overgangsalder er en af symptomerne på denne ændring i en kvindes liv. Mens hot blinker forårsage undertiden ikke er andet end mild ubehag i nogle kvinder, kan de har potentiale til at gribe forstyrrende ind i andre kvinders daglige liv. Hver kvinde skal beslutte for sig selv, hvis hendes symptomer kan have medicinsk behandling, eller hvis hun kan håndtere hedeture med ringe eller ingen medicinsk intervention.

Overgangsalderen og hedeture

Overgangsalderen, som ophør af menstruationscyklus i en midaldrende kvinde, kommer med flere tegn som hedeture. Hedeture er forårsaget af svingninger i en kvindes biokemiske og hormonelle niveauer. Normalt, en følelse af varme breder sig over en kvindes krop, undertiden koncentrerer sig om hendes hoved og hals-området; de kan være ledsaget af sved og/eller rødmen.

Effexor

Effexor, som er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI), har vist nogle effektivitet i faldende, men ikke slutter overgangsalderen hedeture. Den mest effektive SSRI er Venlafaxin (Effexor). Doser af Effexor til at behandle hedeture kan være lav. Hvis en overgangsalderen kvinde oplever andre symptomer (depression) sammen med hedeture, kan Effexor bidrage til at afhjælpe disse symptomer.

Effektivitet

Effexor kan blive op til 70 procent så effektiv som østrogen terapi til at reducere forekomsten af hedeture. Effexor bære ikke de samme kræftfremkaldende risici som østrogen eller andre hormon behandlinger. I en undersøgelse foretaget af Mayo Clinic forskere, kan Effexor bidrage til at reducere hedeture med 55 procent. Ifølge en artikel, der refereres til af med komenny.org, er Effexor mere effektiv end Catapres (Clonidin) til behandling af hedeture hos kvinder lider af brystkræft.

Bivirkninger

Bivirkninger af Effexor kan omfatte sveden, mundtørhed, søvnbesvær (søvnløshed), træthed, døsighed, en stigning i blodtryk og agitation. Som et antidepressivt kemiske formulering, kan Effexor forårsage disse symptomer i nogle, men ikke alle, patienter. Patienter, der tager Effexor til behandling af overgangsalderen hedeture skal beslutte, hvilke symptomer de er mere villige til at acceptere eller leve med. For patienten med en historie af forhøjet blodtryk, skal hun beslutte, sammen med sin læge, hvis risikoen er værd fordelen ved at reducere hedeture med denne medicin; Hvis hun beslutter sig for det ikke er risikoen værd, hun har brug at finde en anden behandling.

Kontraindikationer

Kontraindikationer eller de omstændigheder, hvorunder en kvinde ikke bør tage denne medicin omfatter at have højt blodtryk eller en beslaglæggelse lidelse; kvinder, der tager MAO-hæmmere også bør undgå tager Effexor. Disse betingelser kan forværre disse betingelser eller blive potentielt livstruende, hvis kvinder, der lider af disse betingelser tager Effexor.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com