Hvad er en PPO Health Insurance Plan?

08/01/2010 by admin

Hvad er en PPO Health Insurance Plan?

Health insurance luftfartsselskaber tilbyder en bred vifte af politikker til at passe til behovene hos medarbejdere og personer, og særlige karakteristika ved hver enkelt plan kan tilpasses til at passe inden for budgetbegrænsninger. Preferred provider organization planer, eller PPO'S, dække ca. 50 procent af de forsikrede personer i USA, og sådanne planer betragtes ofte som de mest fordelagtige typer af politikker.

Forvaltes pleje

PPO forsikring planer er en form for administrerede sundhedspleje, og de udgør en af flere typer designet til at reducere unødvendige udgifter og holde præmier rimelig. Forvaltes pleje sygesikring politikker fungerer på en netinfrastruktur af eksisterende grupper af læger og faciliteter, der ser politikker patienter. Prenegotiated omkostninger og gebyrer typisk gør behandling af udbydere i netværket den billigste og mest effektive mulighed for patienter. Men medlemmer er stadig dækket for behandling fra roviders, der ikke er i netværket.

I netværket vs Out-of-netværk

Kunde udgifter til lægebehandling er begrænset til grænserne i deres PPO sygeforsikring plan. De inddeles i to hovedkategorier – i netværk og out-of-netværk. Patientens betalinger for tjenesteydelser af læger eller faciliteter i netværket vil være på de laveste niveauer; typisk besøg fælles løn eller et kontor spænder fra $10 til $50. Besøg på out-of-netværk udbydere, dem ikke på nuværende tidspunkt indgået fragtmandens sygesikring stadig udbetales af luftfartsselskabet, men til priser lavere end dem, for i-netværk med læger. Resultatet er en højere pris for medlemmer, der modtager behandling uden for den etablerede kreds af leverandører.

Selvrisikoen

Selv om størstedelen af omkostningerne til behandling af ikke-netværket læger bliver opfyldt af forsikringsselskabet, udbetales ingen ydelser indtil medlemmet opfylder en selvrisiko. På de tid out-of-network services gengives, patienten er ansvarlig for de samlede udgifter til behandling, indtil denne foruddefinerede grænse har opfyldt. Først efter at kunden har betalt fradragsberettiget betaler forsikring transportøren sin del af regningen. Selvrisikoen har typisk eksisterede kun for out-of-network services, men for nylig har de begyndte at blive del af i-netværk tjenester samt, som en anden metode til reduktion af premium. Fælles fradragsberettigede beløb spænder fra $500 til $5.000.

Co-assurance

Out-of-network services modtaget af medlemmer af en PPO forsikring planen er også omfattet af co-assurance begrænsninger med hensyn til det maksimale udbytte udbetales af luftfartsselskabet. Selvom patienten har opfyldt de nødvendige fradragsberettigede, flyselskabet ikke kan betale hele saldoen betales for ydelser.

De forsikrede medlem plan oplysninger specifikt en "co-assurance" beløb, forkortelse for "cooperative forsikring," der beskriver, hvordan transportøren og medlem vil dele alle udgifter for out-of-network behandling. Enhver balance tilbage efter det fradragsberettigede beløb er betalt vil blive delt mellem patienten og forsikringsselskab, forlader kunden ansvarlig for en anden del af regningen. Fælles co-assurance beløb spænder fra 70 procent til 90 procent, som kræver bidrag fra patienter spænder fra 10 procent til 30 procent.

Maksimalt Out-of-Pocket

Lægeregninger kan resultere i økonomiske ødelæggelser uden tilstedeværelsen af nogle type af stop-loss system. PPO politikker er designet til at beskytte kunden fra overvældende gæld fra out-of-netværk tjenester, gennem en out-of-pocket maksimumsbeløb. Dette beløb repræsenterer den absolutte finansielle loft PPO medlem skal betale for lægehjælp. Hvis, i løbet af regnskabsåret forsikring plan, en kundens udgifter opfylder eller overstiger den maksimale out-of-pocket, blive alle udgifterne til behandling fra tidspunkt ansvar luftfartsselskabet.

Henvisninger

Frihed og fleksibilitet udgør et vigtigt kendetegn for mange sygesikring kunder og PPO politikker tilbyder medlemmer den mest ubegrænset adgang til sundhedspleje sammenlignet med andre forvaltes pleje plan design. PPO sygesikring planer tillade medlemmer at besøge en læge til enhver tid, uden at første besøg en praktiserende læge for godkendelse og henvisning. Denne fleksibilitet reducerer udgifter til medlemmer ved at gemme dem den normale Co løn for kontor besøg, og det betyder alvorlige lidelser kan behandles hurtigere og mere effektivt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com