Sygdom forårsaget af sort mug

08/30/2012 by admin

Black mold, også kendt som stachybotrys chartarum og stachybotrys atra, er en type svamp skulle genbruger dødt materiale i miljøet. Sort skimmel udgivelser sporer, som normalt bliver luftbårne og kan blive giftige med potentiale til at forårsage sundhedsmæssige problemer hos mennesker.

Kroniske Sinus problemer

Kroniske sinus problemer, såsom hovedpine, overbelastning og løbende næse, kan være forårsaget af miljømæssige faktorer som udsættelse for sort mug.

Astma

Astma, i nogle tilfælde kan være forårsaget af miljømæssige faktorer som udsættelse for sort mug tidligere i livet.

Andre problemer

Andre sundhedsmæssige problemer forbundet med udsættelse for sort mug omfatter øjen- og hudirritation, hvæsen, kvalme og hørelse og hukommelse tab.

Alvorlige reaktioner

Mennesker udsættes for store mængder af mug gennem arbejde, såsom landbrug, kan have alvorlige reaktioner, som omfatter feber og åndenød.

Risici

Følsomhed over for sort mug og de potentielle sundhedsmæssige problemer det kan medføre er højere for mennesker med allergi, dem med lungesygdomme, og dem med immunsuppression.

Behandling

Behandling af sundhedsmæssige problemer forårsaget af sort mug varierer afhængigt af symptomerne. Du skal måske se en læge, og kalde en skimmel inspektør til at finde kilden til sort mug forårsager problemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com