Hvordan at få sygesikring med Diabetes

08/30/2010 by admin

Hvordan at få sygesikring med Diabetes

Da diabetes er en bekostelig og potentielt dødelig sygdom, afviser sygeforsikringsselskaber ofte diabetisk ansøgere. Diabetes rangerer med kræft, HIV, fedme, hjertesygdomme og autoimmune sygdomme som de vigtigste årsager til sygesikring benægtelser i amerikanske forsikringsselskaber er tilbageholdende med at acceptere diabetikere, da deres medicin kan koste tusindvis af dollars om året. På trods af dette, er mange af 23,6 millioner amerikanske diabetikere forsikret, da flere muligheder er til rådighed.

Instruktioner

• Tilmelde sig en gruppe plan. I modsætning til individuel forsikring planer, kan ikke gruppe planer nægte sagsøgerne på grund af præ-eksisterende forhold. Hvis du har et job med fordele, tilmelde dig til din arbejdsgiver sygeforsikring plan. Hvis din ægtefælle får forsikring gennem sit arbejde, får dækket under hans plan.

• Kig ind COBRA (Konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act). Du kvalificerer dig til COBRA, hvis du var forsikret gennem din arbejdsgiver og mistet dit job en eller anden grund undtagen grov forseelse. I modsætning til individuelle sygeforsikring, kan ikke COBRA nægte dig på grund af en allerede eksisterende tilstand, såsom diabetes. Selv så, en COBRA politik er dyre, og præmier kan overstige $400 om måneden. Du skal ansøge om COBRA 62 dage for at miste din arbejdsgiver-baseret dækning.

• Gælder for individuelle sygeforsikring senest to måneder efter at miste din forudgående dækning. Mange stater såsom Texas og Missouri, har forsikringslovgivning. Disse love giver dækning for dem, der gælder for nye forsikring i 63 dage for at miste deres tidligere dækning, uanset præ-eksisterende forhold. For at kvalificere sig, må du have haft troværdig dækning, hvilket betyder, at din tidligere forsikring må have været en omfattende plan, der har varet i mindst 18 måneder.

• Deltag en stat højrisiko pool. I maj 2010 har 35 stater højrisiko puljer for beboere, der ikke kan få individuel dækning på grund af præ-eksisterende forhold. Selv om præmier for højrisiko pools er højere end for dem i den almindelige befolkning, er disse planer omfattende. Derudover i nogle stater, som Missouri, kan lav indkomst beboere få en statsstøtte at frafalde eller nedsætte premium omkostninger.

• Overveje ikke-omfattende muligheder. Mange forsikringsselskaber dækker ansøgere med præ-eksisterende forhold, hvis de er enige om at en rytter. Disse ryttere fritage forsikringsselskab fra dækker behandlinger eller tjenester i forbindelse med den allerede eksisterende for en nærmere fastsat periode. En større medicinske plan er en anden ikke-omfattende mulighed. Store medicinske planer dækker ikke grundlæggende tjenester, såsom lægebesøg og recepter. Men de dækker katastrofale medicinske problemer, der kan føre til personlig konkurs, såsom kræft, større skader eller falder.

• Søge regering bistand som en sidste udvej. Rådføre sig med en socialarbejder at finde ud af hvis du kvalificerer dig til programmer som Medicaid eller føderale COBRA tilskud. Mange offentlige klinikker tilbyder derudover diabetikere gratis test, glucose overvågning og andre basale tjenester.

Tips & advarsler

  • Holde kvitteringer for alle medicinske udgifter, da Internal Revenue Service gør det muligt at fradrage eventuelle medicinske udgifter, der overstiger 7,5 procent af din justeret bruttoindkomst.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com