Barnet sover spørgsmål

06/26/2012 by admin

Barnet sover spørgsmål

Søvn er afgørende for et barns sundhed, vækst og udvikling. Desværre, flere fælles problemer kan forstyrre et barns søvn på forskellige udviklingsstadier. De fleste søvn problemer er normalt, uskadeligt og løse med alder, ifølge American Academy of børne- og Ungdomspsykiatrisk psykiatri. Forældre kan også løse disse problemer gennem blid gentagelse og forstærkning teknikker, såsom en afslappende sengetid rutine. Drøfte situationen med du barnets læge, der kan komme med forslag eller anbefale behandlingsmuligheder, hvis du er bekymret for dit barns sovende spørgsmål.

Adskillelse beklemthed

Børn kan begynde at udvikle adskillelse angst omkring seks måneder i alder, som kan fortsætte gennem toddlerhood. Spædbørn og småbørn opleve separationsangst vil forældrene til stede når de falder i søvn, samt når de vågner om natten. Børn, der har fået lov til at "selv lindre" og falde i søvn med lidt bistand til forældre kan opleve mindre adskillelse beklemthed, rapporterer den nationale sove Foundation. Separationsangst kan også lettes ved at tilskynde til anvendelse af en sikkerhed element, for eksempel et tæppe eller en blød yndlingslegetøj, brugen af en nightlight i eller i nærheden af dit barns værelse, og beroligende dit barn, du vil kontrollere på ham, med jævne mellemrum indtil han falder i søvn.

Modstand

Småbørn og skolealderen børn kan modstå går i seng for flere grunde, herunder deres ønske om uafhængighed, øget motor og sociale evner, og en frygt for glip af aktiviteter, der finder sted efter de er gået i seng. Et barn kan udtrykke modstand ved at blive nødlidende eller smide en raserianfald ved sengetid eller ved at komme ud af hendes seng. Du kan muligvis reducere dit barns modstand til sengetid ved at begrænse dagtimerne sovende eller sove i, udvikle en behagelig og beroligende sengetid rutine, at tilskynde hende til at blive i sengen, når hun er afgjort, og begrænser husstand støj efter barnets sengetid.

Frygt, mareridt og nat rædsler

Sammen med separationsangst, kan et barns voksende fantasi føre ham til at udvikle frygt, som en frygt for monstre. Denne frygt kan medføre et barn til at modstå går i seng og kan endda manifestere sig til mareridt. Mareridt er en naturlig del af en toddler's fantasifulde udvikling, og kan blive lindret af krammer dit barn, giver en sikkerhed element, at lade dit barn til at bruge en nightlight, læse dit barn historier om at overvinde frygt, og reducere barnets eksponering til tv-shows, film eller andre billeder, der kan skræmme ham. I modsætning til mareridt, nat rædsler er episoder af frygt, mens barnet er i slumringstilstanden, kan resultere i skrigende og i søvne, hedder Cincinnati children's Hospital Medical Center. Under nat rædsler er den bedste fremgangsmåde at beskytte dit barn mod at skade sig selv og prøve at vende ham tilbage til normale søvn.

Sengevædning

Sengevædning opstår, når et toilet-uddannet barn ufrivilligt tisser mere end to gange om måneden, ifølge PubMed sundhed. Selv om Ufrivillig vandladning forekommer normalt natten, kan det også ske i løbet af dagen. Sengevædning kan have en følelsesmæssig årsag, såsom stress, eller kan blot være resultatet af et barn ikke vågne op som reaktion på følelsen af blæren fylde. Fysiske årsager til betingelsen er sjældne, ifølge PubMed sundhed. Du kan muligvis løse bed befugtning derhjemme ved at sikre dit barn gør hyppige ture til badeværelset, ved hjælp af en sengevædning alarm, der vil advare barn til natlig vandladning, eller brug af et belønningssystem for nætter uden sengevædning. Deres barns læge kan anbefale andre behandlingsmuligheder, hvis disse metoder mislykkes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com