Hurtig gigt helbrede

09/09/2012 by admin

Gigt er en smertefuld form for gigt, der har tendens til at strejke natten, hvilket gør søvn meget vanskeligt. Gigt udvikler sig, når alt for meget urinsyre hober sig op i kroppen, og urinsyre krystaller form aflejringer i leddene, der forårsager smerte og inflammation. En urinsyregigt angreb som regel starter i den store tå eller fod, men som det skrider frem, andre led kan blive påvirket så godt. En urinsyregigt angreb kan komme meget hurtigt, og når den rammer, smerten kan være ubærligt. Heldigvis er der et par ting du kan prøve derhjemme for at få nødhjælp fra ubehag.

Smertestillende midler

Hvis du har brug for hurtig lindring fra smerter forårsaget af gigt, prøv at tage en over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medicin, eller NSAID, såsom Advil Aleve eller en generisk tilsvarende. Disse stoffer lindre smerte-forårsager betændelse forårsaget af gigt. Blandt bivirkningerne ved brug af NSAID er muligheden af mave blødning, mavesår og mavesmerter. De fleste mennesker vil opleve nogle forholdsregler ved brug af NSAID, men hvis de ikke arbejder for dig, tale med din læge om en recept-styrke anti-inflammatorisk.

Iblødsætning bade

Nogle mennesker, der lider af gigt lægges i blød i varmt ingefær badekar til at få nogle lindring fra smerter. For at gøre en ingefær bad, skal du blot tilføje en tredjedel af en kop jorden ingefær til et varmt bad og lægges i blød i ca 30 minutter. Dette vil gøre dig sved, som hjælper kroppen med at fjerne urinsyre ophobning. Bare sørg for at skylle med rent vand efter iblødsætning så din hud ikke blive irriteret af ingefær. Du kan også prøve at opløse to kopper Epsom salt i et varmt bad og iblødsætning indtil vandet ikke længere er varm.

Kirsebær

Kirsebær kan sænke niveauet af urinsyre i kroppen, som kan hjælpe både behandle og forebygge gigt symptomer. Drikker et glas af kirsebærsaft eller spiser mellem 10 og 15 kirsebær en dag kan bidrage til at mindske varigheden af en urinsyregigt angreb og muligvis give lindring af symptomer. Andre mørk-farvede bær, som hindbær, blåbær og brombær, kan have en lignende effekt.

Gigt kost

En af de bedste måder at behandle gigt er at forhindre at have et angreb i første omgang. Én måde at gøre det er at følge en lav-purin kost. Purines er et protein, der forekommer naturligt i visse fødevarer, der forårsager urinsyre i kroppen til at øge. Høj-purin fødevarer omfatter indmad, vildt kød, brislinger og fisk som sild, makrel og sardiner. Disse fødevarer, sammen med øl og vin, bør undgås, hvis du er tilbøjelige til at urinsyregigt. Vælg i stedet proteinkilder som lean rødt kød, fjerkræ og ferskvandsfisk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com