Sådan skal du tage Sytropin

08/03/2010 by admin

Sytropin er en syntetisk væksthormon spray (HGH) designet til at bidrage til at vende tegnene på ældning. Producenter af Sytropin hævder, at det kan; stoppe hårtab og reducere mængden af grå hår, hjælpe med fedttab, mindske rynker, styrke immunforsvaret, forbedre hukommelse, forny vitalitet og meget mere.

Instruktioner

• Spray Sytropin direkte ind i din mund om morgenen. Spray to gange. Ikke sluge. I stedet tillade Sytropin at være fuldt absorberet af din mund ved at holde det under tungen i to minutter. Holde den under tungen vil hjælpe Sytropin blive absorberet i dit system.

• Sprøjte Sytropin direkte ind i din mund om aftenen før sengetid. Spray fire gange. Tillad Sytropin at blive absorberet af din tunge og mund. Fire sprays er den maksimale dosering, der anbefales af fabrikanten.

• Fortsæt med at tage Sytropin på daglig basis. Brugere kan opleve øget energi inden for to uger. Fedtforbrænding og muskel at vinde fordele vil ske over flere måneder. Mulighed for tre måneder til at opleve det fulde udbytte af Sytropin.

Tips & advarsler

  • Sytropin er tilgængelig uden en recept gennem den officielle hjemmeside og autoriserede distributører.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com