Beskrivelse af Achilles Tendonitis

07/08/2012 by admin

Achillessenen, den stærkeste og længste senen i den menneskelige krop, er placeret på bagsiden af underbenet tiltræder lægmuskler til hælen knogle og forbinder benmusklerne til foden. I Achilles tendonitis, er Achilles senen hævet, irriteret og betændt, hvilket gør det næsten umuligt at gå.

Årsager

Achilles tendonitis skyldes overbelastning senen eller overforbrug (små tårer over tid) af senen. Det kan også udvikle sig når de deltager i fysiske sportsaktiviteter, der involverer pludselige starter, stopper og gentagne hoppe.

Symptomer

Symptomer omfatter smerter i hælen når kører eller walking. Hudområde over senen kan blive varm, hævet og smertefuld at røre.

Diagnose

Diagnosticering Achilles senebetændelse kan medføre, at udføre en fysisk undersøgelse, billeddannelse test (ultralyd, røntgen eller MR-scanning) og patientens sygehistorie til at afgøre, om og hvordan skader til senen kan være opstået.

Behandling

Ophørende fysisk aktivitet, hvilende senen, Højdeindstillelige foden for at minimere hævelse, isposer til at reducere hævelse og fast indpakning fod og ankel med en elastisk bandage er alle former for behandlinger anvendes til Achilles senebetændelse. Alvorlige tilfælde af Achilles tendonitis kan kræve kirurgi til at reparere senen.

Forebyggelse

Forebyggelse af Achilles tendonitis kan kræve opretholde fleksibilitet og styrke i lægmuskler af ordentlig conditioning og iført passende fodtøj.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com