De menneskeskabte anvendelser af nitrogenoxid

07/04/2012 by admin

Nitrogenoxid er en farveløs gas, der kan blive giftig. Når biler frigive nitrogenoxid i luften, for eksempel, kan gas hurtigt blive en giftig forurenende. Nitrogenoxid molekyler er yderst reaktive og ustabile frie radikaler, der vil danne nitrogendioxid, når de kommer i kontakt med ilt. Nitrogenoxid, men fungerer som en signalfunktion molekyle inde i organer af pattedyr, herunder mennesker. Det har også en række menneskeskabte anvendelser.

Medicinsk brug

Læger bruge nitrogenoxid til behandling af for tidligt fødte børn, der lider af respirationssvigt. En ventilator, som er en maskine, der flytter luft ind og ud af patientens lunger, der bruges til at tvinge den for tidligt født baby at inhalere nitrogenoxid gennem hans munden eller næsen. En læge kan vænne hende patienten fra nitrogenoxid, før hun afbryder behandlingen.

Kosttilskud

Nitrogenoxid kosttilskud har været tilgængelige siden 1990s. De udvide en persons blodkar og bidrage til at regulere blodgennemstrømningen til musklerne. Forbedret blodgennemstrømning forbedrer kroppens levering af næringsstoffer til muskler. Nitrogenoxid kosttilskud også reducere muskel inflammation og hjælpe med at lette smerter, mens de fremskynde muskel opsving. De kan bidrage til at forebygge slagtilfælde og visse sygdomme ved at udvide blodkarrene og regulerer blodgennemstrømningen.

Industriel anvendelse

Nitrogenoxid har også flere industrielle anvendelser. Gassen bruges i fremstillingsprocessen, der konverterer ammoniak til salpetersyre. Nitrogenoxid er også brugt i den proces, der registrerer overflade radikaler på polymerer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com