Hampfrø kost

06/10/2012 by admin

I det sidste årti, skyldes dels til nye forordninger giver mulighed for Canada til at vokse og eksportere hamp, har flere Hampprodukter gjort deres vej ind i amerikanske markeder, Ifølge Purdue University. Dette omfatter fødevaremarked, hvor hamp viser oppe i en bred vifte af produkter.

Fordele

Navn hamp henviser primært til arter "Cannabis sativa." Hamp er ikke marihuana og indeholder kun spor mængde af THC. Hvad det indeholder er store mængder af umættede fedtsyrer (gavnligt for hjertesundhed), 25-30 procent protein og alle otte essentielle aminosyrer.

Bruger

Selv om der er ingen faktisk hampefrø "kost", er der en række måder at indarbejde hamp i din kost. Hampfrø kan spises rå eller ekstra til korn, mysli og yoghurt. Hampeolie kan bruges på salatdressinger (aldrig bruge til stegning eller bagning, da det viser harsk, når det opvarmes). Hamp er også at gøre sin vej til granola barer og andre produkter, snack.

Opbevaring

Korrekt gemme Hampefrøolie. Holde olie i mørke flasker og opbevares i køleskab for at forhindre det i at dreje harsk på grund af varmen eksponering. Olien har en kort holdbarhed, selv når den opbevares korrekt. Generelt fødevarer lavet med hampefrø eller olie bør være frisk købt og bør indtages i en kort periode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com