Psoriasis Naturlægemidler helbredelsesmetoder

08/11/2012 by admin

Psoriasis er en immunsystemet problem, der har forvandlet til en kronisk inflammation. Normal hud celler tager 28 dage til at gå gennem deres livscyklus. Psoriasis komprimerer hudcelle livscyklus i en periode på tre til fire dage. Denne korte cyklus gør det svært for kroppen at kaste døde hudceller. Disse celler hober sig op og forårsager røde læsioner dækket med tør sølvfarvede-hvide skæl. Der er ingen kendt årsag til denne kronisk hudsygdom. Når der beskæftiger sig med Naturlægemidler helbredelsesmetoder, huske på, at nogle vil arbejde for en person og ikke en anden.

Calendula og Comfrey

Anvende en lys lag af hud creme, der indeholder morgenfrue og comfrey til psoriasis patches to gange om dagen. Cremer afkøle huden mens salver tendens til at varme op i huden. Calendula og comfrey berolige huden ved beroligende betændelse og reparere beskadigede celle væv. Denne kombination blandet i hudcreme holder huden mod udtørring. Naturlægemidler hudcremer findes i de fleste helsekostforretninger. Brug ikke kulsukker på enhver hud, der er krakket åbne.

Aloe

Forsigtigt gnide aloe gel på psoriasis patches tre gange om dagen. Køb aloe gel, der er 98 til 100 procent ren. Undgå enhver aloe produkter, der indeholder parfume, farvestof og andre tilsætningsstoffer. Disse kan forværre din psoriasis. Vokse aloe vera planter i indendørs krukker. Afbrød tre inches af en aloe blade. Opdele blad ned i midten og skrabe ud af gelen. Anvende direkte på huden. Aloe er en stor hud fugtighedscreme.

Burre, Oregon drue, Gul Dock og Sibirisk Ginseng

Bland lige dele af hver tinktur af burre, Oregon drue, gul dock og Sibirisk ginseng. Rør 1 tsk af blandet tinktur 1 kop grapefrugtjuice. Tage to gange dagligt i tre til fire uger. Disse urter har afgiftende og blod udrensning egenskaber. De har også en mild afførende kvalitet. Denne tinktur hjælper kroppen med at slippe af med alle giftstoffer, der forårsager din psoriasisudbrud.

Marietidsel

Tage 150 mg kapsel af marietidsel tre gange hver dag i tre til seks måneder. Marietidsels aktive ingrediens er et flavonoid kaldes silymarin. Marietidsel er en antioxidant urt, der fjerner giftstoffer fra kroppen. Denne urt beskytter og reparerer leverceller.

Lakrids

Tage 1 tsk lakrids ekstrakt tre til fire gange om dagen under psoriasis flare-ups. Lakrids urter er ikke slik type af lakrids. Ren lakrids ekstrakt er tyk og sirupsagtig som melasse og kommer i 2-ounce flasker i helsekostforretninger. Lakrids har anti-inflammatoriske egenskaber.

Mælkebøtte kaffe

Høste fire kopper af unge mælkebøtte rødder og blade. Prøv at finde mælkebøtte planter, der ikke har blomstret endnu. Forvarm ovnen til 250 grader F. Put mælkebøtte rødder og blade på en bageplade. Bage 30 minutter eller indtil brun og sprød. Male til pulver. Mix 1 kop af mælkebøtte pulver med 1 kop kaffe grunde i en genlukkelig pose. Anvende denne blanding til at brygge kaffe. Drikke mælkebøtte kaffe stimulerer leveren, renser blodet og gør huden mindre kløende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com