Kinesisk naturmedicin for galdesten

04/06/2012 by admin

Galdesten udvikle fra galde lagres i galdeblæren. Disse sten-lignende stoffer kan være så lille som et sandkorn eller så stor som en golfbold, Ifølge National Institutes of Health. Galdesten primært danner efter hærdning kolesterol, og et alternativ til at have stenene fjernes kirurgisk er at videregive dem ved hjælp af en kinesisk urtemedicin.

Guldmønt græsset

Også kendt som lysimachia, er guldmønt græsset (GCG) brugt af kinesiske helsekosteksperter for at behandle galdesten. Vedtagelsen af galdesten kan være smertefuldt, når det lykkes, og ofte med større sten de har tendens til at sidde fast. GCG bruges til at blødgøre og knuse stenene i små partikler så de kan sendes uden uheld, ifølge EasternHealingArts.com.

Kinesiske bitter

Kinesiske bitter er en fælles betegnelse for en blanding af urter anvendes i en bred vifte af sundhed retsmidler i traditionel kinesisk medicin. Kombinationen er typisk ensian root (dragon galdeblæren urt) og bupleurum root (hare's ear root) og er sommetider ledsaget af urt huang lian at udvide de medicinske virkninger fra leveren og galdeblæren til maven og hjertet, ifølge DrShen.com. Kinesiske bitter måske købt som hele urter eller pulver opløses i vand, men dette middel typisk kræver tinktur, som er en alkohol uddrag version.

Flushing stenene

Ifølge WasternHealingArts.com, begynder rødmen processen ved at tage 1 tsk kinesisk bitter hver morgen inden morgenmaden i tre uger. Bland bitter med vand.

De følgende to uger begynde at tage 1 tbsp. af GCG hver morgen, en halv time før morgenmaden. Denne dosis bør blødgøre galdesten og begynder at bryde dem op i en håndterbar størrelse.

Gå tilbage til de kinesiske bitter for tre dage, og derefter begynder den rødmen fase. Tag ikke GCG og kinesisk bitter på samme dag, som det kan være for meget for leveren og galdeblæren til at tilpasse sig til.

Galdeblæren flush fase foreslog af SensibleHealth.com omfatter en diæt af hele fødevarer for en dag. En time før sengetid, drikke en 1/4 kop af ekstra jomfru olivenolie blandet med en 1/4 kop frisk citronsaft på tom mave. Gentag hver 15 minutter indtil 1 kop olie og 1 kop citronsaft er blevet indtaget. Gå i seng og ligge på din højre side straks.

Den næste morgen, drikker 4 kopper varmt vand med 2 tsk af ikke-tilsat jod havsalt og spiser kun soft-kogte grøntsager og bouillon hele dagen. Gentag processen for den næste dag, hvis nødvendigt. Stenene bør være bestået engang under den anden dag, ifølge SensibleHealth.com.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com