Hvorfor får du mørke rande Under øjnene, når du er træt?

02/09/2012 by admin

De fleste mennesker tror, at ved at blive træt forårsager mørke rande under øjnene. Der måske eller måske ikke være tilfældet, ifølge Mayo Clinic. At blive sove berøvet og ikke føler godt sikkert ikke kommer til at gøre dine øjne glimt med sundhed eller din hud ser strålende. Men der er mange grunde, der kan forårsage "raccoon eyes" ud over mangel på hvile.

Misforståelser

Mayo Clinic forklarer, at under-eye cirkler er ofte hule under dine øjne, der udvikler med alderen. Kredse kan faktisk være skygger, der er afgivet af oppustede øjenlåg. Mayo Clinic tilføjer, at træthed er ikke den primære årsag til under øjnene kredse.

Sarte hud

Med henvisning til træthed, arvelighed, aldring og stress blandt nogle af grundene til, at forårsager mørke rande, forklarer Docshops hjemmeside, at huden omkring øjnene er udsat for en masse slid og ælde i modsætning til andre dele af kroppen. Par, der med, at denne hud er ganske tynde og skrøbelige og bliver endnu tyndere med alderen, cirkler kan nemt beskære og blive ganske synlige, især hvis du er fair flået.

Disponerede

Nogle mennesker har simpelthen en disposition mod mørke under øjnene kredse. Hvis du har dybtliggende øjne på grund af din særlige knoglestruktur, vil dette fremhæve skygget under øjnene kredse. Hvis du har bleg hud, vener tæt på dine øjne vil være mere fremtrædende og dette vil også gøre din under øjnene kredse Søg mere udtalt. Solen kan resultere i mere melanin (pigment) produktion end normalt, og dette kan forårsage mørke rande.

Dehydrering og allergi

Hvis du er dehydreret efter en nat med at feste og drikke for meget, vil dette gøre din under-eye område vises mørkere, ifølge gratis skønhed Tips' hjemmeside. Når din krop mangler vand, er det første sted, at dette uopfyldte behov dukker op under øjnene. Hvis du har allergi, kan dette forårsage nasal overbelastning. Overbelastning vil forårsage dine blodårer at blive mørkere og spile, og det er derfor under øjnene kredse er mere udbredt, når du lider af allergi eller en kold. Hvis du kløe og tugging på dine øjne, kan dette gøre huden mørke. Hævelser omkring øjnene vil også forværre mørke under øjnene kredse. Nogle gange har de sulfitter, der er i vin en negativ indvirkning på farven på huden omkring øjnene.

Yderligere årsager

Det kunne være at du er veludhvilet, men stadig har mørke under øjnene kredse. Dette kan tilskrives underliggende medicinske tilstande såsom atopisk eksem, som er en kronisk hudsygdom. Eksem af denne art kan stimulere pigment celler, producerer mere pigment, hvilket gør huden under øjnene mørke. Hvis du er anæmiske (jern mangelfuld) kan dette skabe mørke under øjnene kredse.

Ikke træt, bare gamle

Som vi alder, kan vi ser træt selv når vi ikke er, fordi vi mister kollagen og fedt i vores hud, som bruges til at buttet os og gøre os til at se sundere. Rød-blå blodkar under dine øjne bliver mere mærkbar, når huden thins, som kommer med alderdommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com