Hvordan til at identificere symptomer på føtalt alkohol syndrom

05/15/2013 by admin

Føtalt alkohol syndrom er et begreb, gives som mødre til spædbørn, der lider af en bred vifte af medfødte defekter forårsaget af indtagelse af alkohol, når de er gravide. Fødselsdefekter og abnormiteter hos spædbørn kan variere fra fysiske deformiteter til mental retardering. Kvinder, der drikker mens gravid eksponere deres spædbørn til et væld af mulige medicinske komplikationer og spørgsmål, sværhedsgraden af hvilke stiger med mængden af alkohol, der indtages under graviditeten. Sådanne fødselsdefekter er forårsaget af binge samt kronisk drikke. Drikker i løbet af første trimester påvirker orgel udvikling, mens der i andet trimester, påvirkes hjernefunktion. Drikke i tredje trimester forårsager en retardering af føtal vækst og udvikling. Lær at identificere symptomer på føtalt alkohol syndrom for at give spædbørn og børn deres bedste chance for overlevelse og en høj livskvalitet.

Instruktioner

• Vagt for tegn af fattige suckling tendenser i en nyfødt, samt ekstremt dårlige sovevaner. Mens nogle spædbørn kan opleve forvirring, når du forsøger at hunbjørn, har en baby, der er ramt af føtalt alkohol syndrom kontinuerligt svært ved fodring.

• Være opmærksom åbenlyse tegn på irritabilitet i en nyfødt tilsyneladende uden grund. Ligesom voksne, nyfødte spædbørn lider også af alkohol abstinenser, og den eneste måde, hvorpå de kan udtrykke deres ubehag er gennem gråd, tegn på agitation og vrede.

• Observere tegn på, at et barn ikke udvikler sig normalt. I nogle tilfælde, hovedet kan synes meget små, og øjnene. I nogle tilfælde kan du mærke hudfolder der strækker sig fra øjenlåg til siden af næsen. Andre tegn på unormal vækst og udvikling kan være små kæber, fremspringende pande og kløft ganer.

• Være opmærksom på at nogen tilsyneladende indlæringsvanskeligheder som barnet vokser. Spædbørn og småbørn opleve både mental og fysisk retardering. Barnet kan muligvis ikke sidde op, rulle over eller kravle. Som børn alder, de kan begynde at vise tydelige tegn på psykiske handicap, der påvirker indlæring og adfærd.

Tips & advarsler

  • Ikke drik når du er gravid. Fordi hver sag er forskellig, kan det være vanskeligt at forudsige problemer eller at diagnosticere dem rettidigt. Føtalt alkohol syndrom er en irreversibel tilstand.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com