Herpes Virus kur med akupunktur

07/21/2013 by admin

Herpes er en familie af virus, der kan forårsage en række sygdomme, herunder forkølelsessår, genital herpes og herpes zoster (også kendt som helvedesild). Deres fælles tråd er, at de forårsager smertefulde eller kløende blærer eller sår. Medicin kan ofte kontrollere symptomerne, og holistisk og folkemusik retsmidler kan også bringe lindring, men herpes er ikke helbredes. Fordi akupunktur bruges ofte til at give smertelindring, er det blevet prøvet med en vis succes for herpesinfektioner, især herpes zoster.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk medicinske art. Traditionelt har ment kineserne, at vitale energi, kaldet qi, der cirkulerer gennem kroppen langs 12 energi stier, kaldet meridianer på kroppen. Sygdommen ville tage fat, når der er ubalance i qi. Proceduren indebærer stikning meget fine nåle i punkter--der er mere end 1.000 af dem--langs meridianer at få qi tilbage på sporet. Akupunktur har nogle videnskabelige beviser på effektiviteten for visse anvendelser, og vestlige læger teoretisere, at det kan arbejde ved at fremkalde frigivelsen af endorfiner til at lindre smerter eller påvirker neurotransmittere. På nogle måder er det en naturlig passer for herpes fordi det er ofte bruges til at reducere smerter. Det er også bruges til at lindre sygdomme spænder fra stofmisbrug til tennis albue til almindelig forkølelse.

Herpes Zoster

Herpes zoster er en reaktivering af skoldkopper, som de fleste mennesker erhvervet som børn. Men herpes zoster fremgår i voksenalderen, som regel efter alder 60, og symptomerne er meget forskellige. Vabler og sår form langs ryg og brystkasse område, normalt på kun én side af kroppen. Prikkende, brændende og smertende er fælles, og sommetider smerten er ekstrem. Vabler løse oftest i løbet af få uger, men i nogle patienter den relaterede nervesmerter kan længere i år. Akupunktur har vist sig at give lindring for akut og kronisk tilfælde af herpes zoster, reducere intensiteten og varigheden af de associerede smerter. Nogle patienter oplever komplet resolution af symptomer. Der er få, hvis nogen bivirkninger ved akupunktur.

Kønsorganer og Oral Herpes

Akupunktur er langt mindre undersøgt som en behandling for oral og genital herpes relief. I modsætning til herpes zoster, disse betingelser normalt følge et kortere kursus, varer et par uger per episode på de fleste og resulterer ikke i dvælende nervesmerter som herpes zoster ofte gør. Begrænset undersøgelse af akupunktur som en behandling for oral og genital herpes er foreslået, at det kan dæmpe udbrud, forlænge perioden remission mellem udbrud og forhindre gentagelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com