Hvordan man behandler en Fritliggende nethinden

07/16/2013 by admin

En løsrevet nethinden er en alvorlig tilstand, der opstår, når nethinden adskiller fra bagsiden af øjet. Det kræver øjeblikkelig opmærksomhed og behandling for at undgå permanent synstab. Hvis du lider af en løsrevet nethinden, tale med din læge om muligheder for at behandle betingelsen. Stil med kirurgi vil afhænge af den type, størrelse og placering af Fritliggende nethinden. Huller eller revner, er normalt behandles med laserterapi eller Kryoterapi i et forsøg på at forhindre en fuld løsrivelse. Scleral buckling, pneumatiske retinopexy og vitrectomy bruges til faktiske nethindeløsning.

Instruktioner

• At vurdere fordelene ved laserkirurgi til behandling af små huller og tårer. Denne procedure består i at gøre bittesmå burns rundt hul at sammensmelte nethinden tilbage til sin rette plads. Dette er en behandlingsmulighed end kan forhindre, at tilstanden udvikler sig til en komplet detachement, og der er ikke behov for et hospital besøg, som denne operation udføres typisk i en læge kontor.

• Udforsk cryopexy, en enkel procedure, der kan udføres i lægens kontor som et alternativ til laser kirurgi til behandling af små huller og tårer. Cryopexy fryser området omkring hullet og hjælper med at vedhæfte nethinden. Det er en behandlingsmulighed, der forhindrer yderligere rive der kan føre til løsrivelse.

• Spørg din læge om brug af en scleral spænde til at behandle en nethinden, der er fuldstændig løsrevet. Spændet er en lille syntetisk band, der er knyttet til ydersiden af øjeæblet at skubbe væggen i øjet forsigtigt mod løsrevet nethinden. Du skal muligvis et hospital bo hvis denne procedure er påkrævet.

• At vurdere fordelene ved en virectomy hvis det er nødvendigt at reparere kompliceret retinal forsyningslinier, såsom dem, der forårsages af væksten af unormale blodkar fælles med avancerede diabetes. Med denne behandling, vil lægen gør et lille snit i den hvide del af øjet. Han vil derefter bruge en lille instrument til at fjerne glaslegemet (gel-lignende væske, der fylder øjet og giver det en rund form) og injicere gas, som vil erstatte glasagtige og presse nethinden mod øje væggen. Da øjet heler, vil det gradvist gøre væske, der vil erstatte gas for at fylde øjet ordentligt.

• Kig på pneumatiske retinopexy, som er en ny metode til at reparere en løsrevet nethinden. Laser eller Kryoterapi er brugt til at forsegle hullet eller rive. En gas boble sprøjtes derefter inde i Corpus vitreum-hulen at presse den Fritliggende nethinden mod den ydre væg i øjet. Gas boble vil i første omgang udvide, forsvinder indenfor 6 uger.

Tips & advarsler

  • Vente flere måneder for dine øjne til at helbrede før det antages proceduren var hverken effektiv eller ineffektiv.
  • Resultaterne er typisk positive, hvis udstationering er repareret inden den nethinden center løsner.
  • Besøg MedicineNet.com for mulige komplikationer af nethinden behandlingsprocedurer (Se nedenstående ressourcer).
  • Altid grundigt forskning en kirurg før den tillader ham at behandle en løsrevet nethinden. Komplikationer er mere udbredt med uerfarne kirurger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com