End stadier af AIDS

11/12/2010 by admin

End stadier af AIDS

Hvad er AIDS?

AIDS, som står for "Erhvervet immundefekt syndrom", er en seksuelt overført sygdom, der opstår efter HIV, "human immundefekt virus," har angrebet immunsystemet hos patienten. Ifølge University of Rochester Medical Center bliver HIV officielt AIDS, når kroppens T-celletal falder til under 200. HIV kan overføres ved at have sex med en person, der er smittet med HIV eller AIDS, dele kanyler med en person, der er smittet med HIV eller AIDS, at være barn af en mor, der havde HIV eller AIDS (selv om der er nu behandlinger til at forhindre, at nyfødte kontraherende AIDS fra deres mødre) eller fra blod til blod kontakt med en person, der har HIV eller AIDS. Alt efter tilfældet, kan det tage år for HIV bliver AIDS, som virus angriber immunsystemet.

Behandlinger for AIDS

Der er ingen kur for AIDS og selv om mange patienter er i stand til at leve længere med AIDS end personer, der tidligere har kunnet, patienter dø normalt fra komplikationer af AIDS på grund af et svækket immunsystem. Nogle medikamenter kan midlertidigt kæmpe mod sygdom, forebyggelse af T-celler fra at blive ødelagt for hurtigt, herunder NRTIs eller nucleoside analoge reverse transkriptase hæmmere, som bremse replikation af HIV enzymer til at bremse sin overtagelse på kroppen. Andre lægemidler, der anvendes til behandling af HIV og AIDS omfatter proteasehæmmere, som begrænser protease, et andet enzym afledt af HIV, fra produktion og fusion-hæmmere, som vil undertrykke de mere resistente typer af HIV, der ikke reagerer på anden medicin. Alle HIV og AIDS medicin er recept og din læge vil rådgive dig om hvilken medicin er rigtige for dig.

End stadier af AIDS

End stadier af AIDS, også nogle gange kendt som fuld-blæst AIDS, opstår, når T-celletal bliver meget lavt og kroppen begynder at udvikle infektioner var når stand til at afværge. Patienten vil blive meget tynd på grund af konstant kvalme, opkastning og diarré. Patienten kan udvikle hvide pletter på tungen og sår i munden, der gør det meget ondt at spise, tale og synke. Respiratoriske infektioner kan opstå, herunder hyppige anfald af bronkitis og lungebetændelse. Patienten kan udvikle alvorlige hudinfektioner, såsom helvedesild, vorter og ringorm. Til sidst, kan den centrale nervøs symptom blive påvirket, hvilket vil føre til symptomerne på hukommelsestab, forvirring og problemer med at se. Patientens helbred fortsat forværres indtil døden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com