Afbøjet Septum korrektionsprocedurer

09/12/2013 by admin

Afbøjet Septum korrektionsprocedurer

Når som helst en persons septum eller partition mellem næseborene, ikke er lige, er det betragtes som en afbøjet septum. Afbøjet septums kan blokere luftstrømmen i næsen. En person kan være født med denne tilstand eller det kan skyldes en skade. Mens der er medicin, der kan hjælpe med en afbøjet septum, er den eneste måde at rette det gennem kirurgi.

Medicin

Hvis du kæmper med symptomer, der skyldes en afbøjet septum, tør som værende i stand til at trække vejret gennem det ene næsebor eller snorken om natten, kan du tage medicin som en midlertidig løsning. Over-the-counter dekongestanter, antihistaminer og nasal kortison sprøjtemidler kan give lindring til vanskelige vejrtrækning symptomer.

Kirurgi

For at lave en afbøjet septum for god, skal du gennemgå en septoplasty, som er den medicinske betegnelse for kirurgi, der korrigerer fejl eller abnormiteter af septum. I modsætning til en næsekorrektion, er septoplasties gjort helt igennem næsebor. Under operationen, en kirurg glatter septum og kan undertiden være nødvendigt at skære eller fjerne dele af septum for at sætte det i en korrekt position.

Septoplasties kan udføres i din kirurg kontor facilitet, en specialiseret kirurgi center eller på et hospital. Afhængigt af din sag, kan du har operationen gjort med en lokal eller en generel anæstesi. Handlingen normalt tager omkring to timer og er udført på en ambulant.

Kirurgi resultater

Efter din operation, skal du have nasal packs eller bløde benskinner inde i næseborene til at holde din nyligt formede septum på plads. For de første par dage er en lille mængde af blødning normal. Ifølge University of Virginia sundhedssystem anbefale kirurger ikke du vende tilbage til arbejde eller andre normale aktiviteter indtil omkring en uge efter din operation.

Når du fuldt inddrive fra kirurgi, kan milde og alvorlige symptomer på en afbøjet septum, som næseblod og kroniske sinus infektioner, forsvinde helt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com