Hvad betyder Sambucol godbid?

05/30/2013 by admin

Sambucol er en immunsystemet støtte supplement med aktive ingrediens sorte hyldebær ekstrakt. Selskabet annoncerer det til lindring af forkølelse og influenza. Begrænset kliniske undersøgelser viser det som havende løfte til behandling af influenza, og yderligere undersøgelser er igangværende.

Aktiv ingrediens

Sambucol bruger en navnebeskyttet hyldebær ekstrakt, som var den en forsket i kliniske forsøg. Andre hyldebær produkter brug ikke en identisk ekstrakt.

Effekt på influenza

Læge Andrew Weil noter på sin hjemmeside at sambucol synes at reducere varigheden af influenzasymptomer, men det forhindrer ikke influenza.

Indledende forskning

Den første undersøgelse at vise sambucol effektivitet blev udgivet i 1995 udgaven af Journal af alternativ og komplementær medicin. Patienter med influenza, der tog sambucol inddrives betydeligt hurtigere end dem, der fik placebo.

Cytokiner

Weil citerer en anden undersøgelse med angivelse af at sambucol øger produktion af inflammatoriske cytokiner. Der, igen, øger immunsystemets funktion.

Yderligere potentiale

Webstedet Weil theorizes at sambucol kan være nyttigt til at øge immunforsvaret hos mennesker med kræft og erhvervet immundefekt syndrom (AIDS).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com