Sådan holder vokal sund

06/08/2013 by admin

Sådan holder vokal sund

Sund vokal er ikke kun nødvendigt for sang, som hyppig hals clearing, rygning og overdreven belastning at din stemmebånd påvirke din generelle sundhed og reducere din evne til at tale og sluge. De samme beroligende behandlinger anvendes til ondt i halsen er også gavnligt for at opretholde stærke vokal ved godt helbred. Som med enhver behandling, konsultere din læge for at sikre, at det er sikkert at bruge.

Instruktioner

• Vask dine hænder hyppigt med varmt, sæbevand vand til at dræbe bakterier, der forårsager en forkølelse eller influenza. Hvis du er i stand til at vaske dine hænder, gnide en nikkel-sized dråbe hånd sanitizer over hænderne, indtil det tørrer.

• Motion dagligt. Tredive minutter af hjerte-kar-aktivitet, såsom jogging, tvinger mere luft til at passere gennem lungerne, hvilket reducerer stress, der ofte forårsager vokale stamme. Undgå at løfte vægte, da dette stammer din vokal folder.

• Undgå krydret mad. Krydret mad irritere halsen, som kan forværre eventuelle nuværende stamme på halsen ved at forårsage hæshed. Ud over krydret fødevarer, undgå fødevarer, der er høj i natrium, som de falde kroppens hydrering niveau. Vand holder stemmebånd smurt, som forhindrer Slim fra slog sig ned i halsen.

• Fastholde vand indtagelse af 7 til 9 glas om dagen. Et glas er lig med 8 ounce, og holder kroppen hydreret, især under vocal anstrengelse. Begrænse forbrug af koffeinholdige drikkevarer som kaffe, sodavand, sort te eller grøn te, da disse er diuretika. I stedet, drik koffein-fri te med honning til at dulme halsen.

• Undgå at skrige, råbe og rydde din hals. Disse aktiviteter er skadelige for din vokal og kan let medføre ømhed og vocal værdiforringelse.

• Bruge en luftfugter i dit hjem til at holde luften bliver tør, så tør luft påvirker dine stemmebånd. Skyl ud luftfugter med varm vand hver dag for at forhindre bakterievækst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com