Forsikringsdækning af plastikkirurgi

11/14/2010 by admin

Forsikringsdækning af plastikkirurgi

Plastikkirurgi er enten kosmetiske eller rekonstruktiv. Sundhed forsikringspolicer dækker normalt ikke kosmetisk plastikkirurgi: det ikke skønnes lægeligt nødvendigt. Rekonstruktiv kirurgi er normalt dækket af forsikringspolicerne men niveauer af dækning variere blandt udbydere og politikker, ifølge amerikanske samfund af plastikkirurger (ASP).

Kosmetik og rekonstruktionskirurgi

Kosmetisk kirurgi er beregnet til at give nye form til normal kropsdele for at forbedre udseendet, tillid og selvværd ifølge ASP.

Rekonstruktiv kirurgi udføres for at forbedre udseendet og funktionen på unormal kropsdele. Årsager til rekonstruktionskirurgi omfatter traumer fra en ulykke; vansiring af tumorer, infektion eller sygdom; og mangler af fødsel eller udvikling.

Grå områder af dækning

Grå områder henvise til plastikkirurgi, der kan betragtes som kosmetik og rekonstruktionskirurgi. At have øjenlågsoperation kan forbedre udseendet og forbedre vision; næse kirurgi kunne rette åndedrætsbesvær; en Brystreduktion kan løse rygsmerter; eller en Fedtsugning kunne sænke hjertesygdomme risiko for en overvægtige patient.

Medicinsk dokumentation er nødvendig for et forsikringsselskab til at overveje, om at dække plastikkirurgi for at beslutte, om der er gyldig medicinske grunde til at have kirurgi.

En plastikkirurg følger en etisk kodeks, ifølge ASP, og vil ikke forsøge at forvanske et kosmetisk kirurgi som et lægeligt nødvendigt.

Med småt

Plastikkirurg Frank Meronk Jr. siger, at det ikke er nemt at få grå områder i dag. Selv om en linje af med småt i din forsikringspolice kan tale om dækning af kirurgi betød at afhjælpe "væsentlige ændringer, der har indflydelse på vision sundhed i øjnene", betyder ikke dette, dine Øjenlågskirurgi vil blive dækket.

Sløring af synet skal være alvorlige og vision test er kigget på med en bøde tand kam, ifølge Dr. Meronk. Selv hvis du formår at kvalificere sig til dækning, vil dit forsikringsselskab sandsynligvis kun dække minimumsbeløbet for kirurgi til at rette problemet. Der vil ikke være nok til at forbedre udseendet på den måde en kosmetisk procedure, og få plastikkirurger er villige til at give afkald på fuld betaling.

Sådan ansøge om dækning

Din læge vil sende en forhåndsgodkendelse brev til dit forsikringsselskab, beskriver proceduren, diagnosticering og gebyrer. Dit forsikringsselskab vil gennemgå din sag og base dækning på hvad del (hvis nogen) af proceduren, der er lægeligt nødvendigt. Selskabet vil derefter svare med bevilling til proceduren baseret på hvad er dækket gennem din sundhedsplan. Du behøver ikke tilladelse; Du kan stadig gå videre med alt så længe du indse hvad koster du er ansvarlig for.

Tiltrækkende beslutninger

Du kan anke afgørelsen om dækning af dit forsikringsselskab. Først læse din politik omhyggeligt. Hvis der er en bestemt sætning i din plan, der udelukker typen pleje kæmper du for; du vil ikke få meget langt i deres appel.

ASP anbefaler skrive et brev til de fordringer supervisor, der underskrev notifikationen benægtelse og forklare hvorfor dækning blev nægtet og hvorfor du tror, at proceduren bør være omfattet. Spørg efter din anmodning om at blive gennemgået af en ASP-certificeret plastik kirurg og bede om en kopi af den særlige erklæring i deres politik, der forklarer, hvorfor dækning blev nægtet.

Vedhæfter alle papirerne: du lægens forhåndsgodkendelse brev, fornægtelse og et oplæg fra din læge. En ASP holdning brevet forklarer proceduren og grundene til det er gjort.

Ikke nøjes med vage svar. Du har ret til at se konkrete politiske sprog, der forklarer, hvorfor din dækning blev nægtet og disse begrænsninger må have været på plads, da du startede din politik.

Vedhæfte dubletter af din korrespondance til et brev til forsikring kommissæren i dit hjemland.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com