Faldgruber af EMR

10/31/2013 by admin

Faldgruber af EMR

Elektronisk medicinsk poster (EMR) er dokumenter, der detaljeret patientens symptomer, historie og behandlingen elektronisk i stedet for på papir. Mens de dokumentere oplysninger på en måde, mere tilgængelige, bedre organiseret, har--ligesom alle store systemændringer--også deres andel af problemer.

Lag

En faldgrube EMR systemer er, at de tilføje lag af kommunikation i nogle områder, mens du fjerner det i andre. En læge har at transskribere oplysningerne to gange - da de fleste læger ikke bære computere med dem, når de taler med patienter, de har til at skrive det ned (som de gjorde før EMR systemer) og derefter kopiere det over til det edb-system senere. Så, hvis en læge skriver noget og derefter glemmer at omskrive det, vil efterfølgende læger ikke har adgang til de oplysninger, som ikke blev medtaget i de elektroniske optegnelser.

Lægen er derudover den ene gør denne transskribere, ikke sygeplejersker og sekretærer. Det betyder, at potentialet for fejl forværres ved at sætte den samlede indsats på én person.

Udgift

EMR systemer er også dyre. For én kræver de folk til at installere og vedligeholde dem. Denne omkostning er uundgåeligt videregivet til forsikringsselskaber og derefter patienter.

Hvad mere er, er det en tid udgift. Fordi lægerne nedskrive oplysninger, derefter transskribere det senere, tilbringer de mere tid sidder foran en computer, gør hvad der er det væsentlige kontorarbejde. At have en læge gøre kontorarbejde er ikke en effektiv fordeling af ressourcer; en læges tid bruges bedre behandling af patienter.

Patient interaktion

En computer kommandoer stor øjenkontakt og fokus; nogle sygeplejersker har rapporteret, at sætte data ind i en EMR system i behandlingsværelse distraherer dem fra at være tæt på nyfødte babyer, for eksempel, som igen resulterer i færre medicinske og livsstil anbefalinger, der kunne gavne nyfødte. Det samme er tilfældet for andre patienter samt--diagnosticering og behandling af mennesker kræver den fulde opmærksomhed af en læge eller sygeplejerske, og en EMR kan hog det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com