Djævelens klo bivirkninger

11/01/2013 by admin

Djævelens klo er en urtekosttilskud, der er afledt fra rødder traditionelt brugt til at behandle feber og fordøjelsesbesvær. Det er for det meste bruges til at reducere hævelse og smerter. Da det er en urt, det ikke er reguleret af Food and Drug Administration (FDA).

Fælles

De mest almindelige bivirkninger kan være nedsat følelse af smag, nedsat appetit, ringen ører eller hovedpine. Nogle rapport intestinal ubehag eller smerter samt forstyrret maver.

Interaktioner

Mennesker med sår eller ved hjælp af medikamenter, tynde blodet skal bruge Djævelens klo. Djævelens klo kan medfører ændringer i hjerteslag og lavere blodsukker. Det kan også interferere med malaria medicin.

God

Djævelens klo kan faktisk reducere visse typer af kolesterol bygge, især når det anvendes sammen med hvidløg eller forskellige typer af fiskeolier.

Svær

Djævelens klo kan påvirke blodets evne til korrekt form blodpropper. Folk forberede kirurgi bliver nødt til at informere deres læge, som patienten kan have til at stoppe med at tage urten.

Allergisk

Enhver hævelse af ansigt, tunge eller øjne angiver en allergisk reaktion. Hvis din hjerterytme bliver uregelmæssig, eller hvis du har nogen andre bekymring om bivirkninger, bør du søge lægehjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com