Spørgsmål om regeringen sundhedspleje for seniorer

11/27/2010 by admin

Spørgsmål om regeringen sundhedspleje for seniorer

Amerikanske seniorer, der ikke har råd til de stigende udgifter til sundhedspleje kan være berettiget til at modtage offentlig støtte i form af Medicare og Medicaid. Derudover på 23 marts 2010, præsident Barack Obama underskrev Affordable Health Care Act, som ændrede omstændighed af offentlige sundhedsydelser i USA seniorer søger regeringen health care eller maksimering af dækning skal lære om disse to former for støtte, og om denne nye lov

Hvad er Medicare?

For amerikanere i alderen 65 eller ældre, er Medicare en af hæfteklammer af regeringen sundhedspleje bistand. Der er et par forskellige planer i Medicare system, herunder en, der dækker hospital forsikring (stationær, hjem-sundhed og hospice pleje), og en, der dækker sygeforsikring (lægebesøg, ambulant behandling, influenza skud og forebyggende medicin). Den tidligere, kendt som Plan A, normalt tilbydes uden månedlige betalinger til seniorer, der har arbejdet og betalt skat i USA Den sidstnævnte Plan B, koster normalt et mindre månedligt gebyr (mindre end $100 i 2008). Der er også et par andre planer, herunder del D, som hjælper med at dække recept drug omkostninger for et højere månedligt gebyr. Typisk er kun seniorer, der har boet i USA i mindst fem år berettiget til at modtage Medicare. Flere oplysninger om Medicare tjenester og berettigelse kan findes på webstedet Medicare.

Hvad er Medicaid?

For disse seniorer, som ikke er berettiget til Medicare dækning, kan Medicaid være et levedygtigt regeringen sundhedspleje alternativ. Medicaid er administreret af regeringer i stedet for Forbundsrepublikken, og giver sygeforsikring til ældre. Med stigende sundhedsudgifter, mange seniorer kvalificere sig til denne statsstøtte, især dem med lave indkomster. Medicaid omfatter typisk en omfattende liste af lægelige ydelser, herunder stationær og ambulant behandling, receptpligtig medicin, langvarig pleje og endda tandlægeydelser. Folk med større indkomster kan også være berettiget, da Medicaid er sat til at udvide dækningen i 2014. Enhver senior behov for hjælp med sundhedspleje dækning bør tjekke med hendes tilstand Medicaid agentur at se, om hun nu er kvalificeret eller kan kvalificere sig i 2014.

Vil min dækning ændre sig med sundhedspleje handle?

Seniorer, der modtog Medicare eller Medicaid dækning før loven behøver ikke bekymre dig: ingen regering sundhedspleje dækning var opsagt eller endda reduceret med dette lovforslag. I stedet, handlingen søger at udvide dækningen til et større antal seniorer og for at øge fordelene for dem i nød. Derudover enhver senior, der ikke kvalificere sig til Medicare før loven vil forsøge igen, da flere mennesker er nu kvalificeret til at modtage denne pleje. Regeringen Medicare websted indeholder flere oplysninger der involverer Sådan ansøger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com