Hvordan man forebygger ligtorne

11/01/2010 by admin

Få en majs på din fod er en konstant smerte. Ligtorne gør dine fødder ondt, de gør det næsten umuligt at finde komfortable sko og de er grimme. Hvis du nogensinde har haft en majs på din fod er det vigtigt at træffe foranstaltninger til at forhindre, at få en gang i fremtiden. At forebygge ligtorne er let, det bare tager en lille årvågenhed og vide hvordan.

Instruktioner

Hvordan man forebygger ligtorne

• Hvis du vil forebygge ligtorne, du nødt til at forhindre fugt. Når dine fødder er for fugtig, mister de den naturlige sejhed, at de har. Når sejhed nedslides, er du modtagelige for ligtorne og knyster. Sørg for at du har masser af rene tørre sokker så at din fødderne forbliver tørre.

• En af de primære årsager til ligtorne er forkert formet sko. Købe sko, der er lavet med den naturlige form af foden i tankerne. Undgå sko, der er flad eller lige og smalle.

• Sørg for at passer på dine sko er komfortable. Vigtigst, når behandlingen passer dine sko Sørg for, at tæerne ikke gnider mod siderne af skoen. Skoene bør aldrig være til små; din fod skal have plads til at hvile naturligt i skoen uden at blive proppet i.

• Sætte ekstra polstring i dine sko til at afbøde din fod. Polstring i hæl og fodballen kan især hjælpe med at forhindre ligtorne.

• Når du ikke behøver at bære sko, gå barfodet. At være barfodet er naturlige, og bortset fra personer, der har ortopædiske problemer, gå barfodet er den bedste måde at forebygge ligtorne.

Tips & advarsler

  • Hvis du forsøge forebyggende foranstaltninger og du stadig få ligtorne, konsultere en ortopæd at tjekke for underliggende problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com