Tilskud til handicappede i Minnesota

07/21/2010 by admin

Tilskud til handicappede i Minnesota

Minnesota Department of Human Services giver et væld af tilskud og gratis bistand til handicappede personer, familier med handicappede børn og medlemmer af Fællesskabet, der leverer tjenesteydelser til handicappede. DHS administrerer alle disse tilskud, men interesserede parter skal kontakte deres lokale county agenturerne til at indhente programoplysninger, og program vil tjekke. University of Minnesota tilbyder også en omfattende studieafgift afkald eller rabat program for indskrevne studerende.

Familiemæssig støtte Grant

Minnesota Department of Human Services' familien støtte Grant (FSG) yder finansiel bistand til familier, der har handicappede børn. Formålet med tilskuddet er at give handicappede børn bor med deres familier i stedet for at blive placeret i særlige behov faciliteter og give familien adgang til støttetjenester. Tilskuddet kan ydes til familier, der har handicappede børn under en alder af 21 bor hjemme og de familier, hvis børn lever i en facilitet, men kunne vende hjem for at leve, hvis tilskuddet blev givet. FSG tilskud har en maksimal tilladte årlige indkomst grænse og denne figur bestemmes af DHS hvert år. Ansøgninger vil blive overvejet for familier tjener en højere løn, hvis økonomiske afsavn kan påvises. Bevilge penge tildelte mængde er på et sag til sag grundlag, men vil ikke overstige mere end omkring $3.000 om året pr. handicappet barn.

Familiemæssig støtte Grant

651-431-2000

www.DHS.state.MN.us

Forbrugeren støtte Grant

Anden støtte til handicappede bakkes op af Minnesota Department of Human Services, forbruger støtte Grant (CSG) er et alternativ til Medicaids hjem-sundhedstjenester. Tilskuddet er beregnet til at hjælpe med at dække omkostningerne ved hjem-sundhed hjælpere, privat sygepleje pleje og personlig assistance. Medicaid bruger en kombination af statslige og føderale penge; CSG konverterer den del af Medicaid finansiering, der kommer fra staten tilskud og gør det muligt for modtagere at modtage en månedlig kontant tilskud. For at kvalificere, skal ansøgerne være berettiget til Medicaid og medicinsk bistand Home Care programmet, har et handicap, der begrænser daglige funktion i visse områder og har brug for løbende finansielle bistand.

651-431-2000

www.DHS.state.MN.us

University of Minnesota

University of Minnesota har flere finansieringsmuligheder for de handicappede. Studerende, der kræver særlige pædagogisk bistand, som ville omfatte teknologiske hjælpemidler og bedømmelse test, blandt andre, er berettiget til at have deres udgifter til deltagelse tal steg således at de er kvalificeret til yderligere finansiel støtte. Studerende i stand til at deltage i skole fuldtid på grund af et handicap er stand til at have deres finansielle hjælpepakke øget for at være lig med det beløb, som de ville modtage hvis de blev fuldtidsstuderende. Lovligt blind studerende er i stand til at modtage en fuld studieafgift afkald, hvis de er Minnesota beboere og lovligt blind på begge øjne. Beboere, der er døve kvalificere sig til delvis studieafgift afkald. Bevilge penge vil blive tildelt baseret på den resterende undervisning balance, når andre legater og stipendier er blevet anvendt.

Ét Stop Student Service Center

University of Minnesota

P.O. Box 835

Minneapolis, MN 55440

612-624-1111

OneStop.umn.edu


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com