Hvordan virker den eddike kost?

06/14/2010 by admin

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike er en sur væske lavet af gæring af æbler. Saft er presset fra pulveriseret æbler, og derefter gær og sukker er tilføjet i den første fase af processen. Næste, bakterier er tilføjet til denne alkohol, hvilket resulterer i eddike. Apple cider eddike, ifølge fortalerne kost formodes for at arbejde til vægttab på grund af fedt-brænding, appetit undertrykkelse og mæthed effekter.

Kosten

I æble cider eddike kost drikker en person 2 eller 3 teskefulde eddike før hvert måltid. Mere end tre anbefales ikke, da det kan forårsage maveproblemer. Der er også apple cider eddike kost piller, som er meget lettere at sluge end kvælning ned eddike. Disse er tilgængelige i helsekost butikker. Da eddike er surt nok til at ødelægge tandemaljen, kan piller undgå dette potentielle problem.

Oprindelse

Kosten blev populært i 1950 ' erne efter apple cider eddike blev udråbt som et vægt tab agent i bogen "folkemedicin: en Vermont Doctor's Guide til et godt helbred" af en læge ved navn DC Jarvis. Denne læge sagde, at apple cider eddike forårsager fedt at blive brændt og ikke gemt.

Svensk undersøgelse

Er foregået ingen forskning, der viser kosten virker med undtagelse af en svensk undersøgelse udnytter kun 12 frivillige. Denne undersøgelse blev offentliggjort i en 2005-udgaven af Journal of Clinical Nutrition og angivet en direkte sammenhæng mellem indtagelse af æblecider eddike og at være tilfreds med mængden af mad spist bagefter.

Harvard-undersøgelsen

En Harvard University undersøgelse på fælles vægttab kosttilskud, herunder apple cider eddike kost piller, fandt disse kosttilskud er ineffektive. Fordi æble cider eddike kost anbefaler spise moderat og udøver regelmæssigt, skyldes det sandsynligvis disse handlinger er mere ansvarlig for vægttab opnåede.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com