Anbefalede kost for akut Pancreatitis i mennesker

06/22/2010 by admin

Akut pancreatitis er en tilstand karakteriseret ved betændelse eller hævelse af bugspytkirtlen, et organ placeret bag maven, der producerer en række stoffer, såsom insulin, der anvendes i fordøjelsen. Ifølge Mayo Clinic, akut pancreatitis adskiller sig fra kronisk pancreatitis idet angreb fremstå uden advarsel og normalt kun sidst i flere dage. Efter starten på et angreb, er en ændring i kosten anbefales at mindske sværhedsgraden af symptomer.

Pancreatitis kost

En lav-fedtfattig kost er den måde at behandle pancreatitis, ifølge oplysninger fra University of Maryland Medical Center. Dette betyder, at forbruge ikke mere end 20 til 25 procent af din samlede daglige kalorier fra fedt og stikning til fedtfattige valgmuligheder når det er muligt. Denne fedtfattige tilgang hjælper med at minimere bugspytkirtlen involvering i fordøjelsesprocessen, lindre pres på orgel og forsyne det med tid til at slappe af og helbrede. Medmindre du aktivt forsøger at tabe sig, være sikker på at erstatte de kalorier "tabt" ved at reducere dit fedtindtag med andre kalorier fra enten proteiner eller kulhydrater. Holde sig til en kost, der er rig på fuldkorn, frugt, grøntsager og magert proteinkilder som fjerkræ og fisk og skaldyr.

Anbefalede fødevarer

Ifølge NutraLegacy involverer spise for at reducere sværhedsgraden af et anfald af akut pancreatitis indtagelse af fødevarer, der er rige på probiotika (nyttige bakterier, der kan hjælpe i fordøjelsen af mad) og antioxidanter (kemikalier, der forhindrer celleskader). Fokusere kulhydrat del af din kost omkring forbruget af næringsrige fødevarer såsom fedtfattig yoghurt, bær, spinat, svampe, rødvin (et glas eller to) og tofu. Med det formål at forbruge mindst én eller to portioner af mad fra denne liste pr. dag vil bidrage til at kvæle intensiteten af akut pancreatitis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com