Hvad er årsagerne til spædbarn skoliose?

08/31/2010 by admin

Hvad er årsagerne til spædbarn skoliose?

Introduktion

De fleste forældre forestille formentlig ikke word skoliose kommer selv, indtil deres børn er teenagere. Ja, teenagere ofte kontrolleres for skoliose under gym eller sundhed klasse fordi de er de mest tilbøjelige til at udvikle sygdommen. Dog kan babyer har skoliose, også.

Hvad er skoliose?

Skoliose er en buede i rygsøjlen, der påvirker omkring tre procent af befolkningen og findes primært hos børn. Stående bag nogen, vises deres ryg normalt lige som en lige linje. Men hvis du står bag en person med skoliose, deres ryg, der ligner kurve som bogstavet S eller C.

Spædbørn med skoliose

Kun omkring en procent af børn under tre har skoliose, som er specifikt kaldes infantile Idiopatisk skoliose (eller bare "infantile skoliose"). Typisk, hvis et barn skal have infantile skoliose, hun vil udvikle det med seks måneder i alder.

Oprindelse

Desværre, lægerne ved ikke, hvad der forårsager infantile skoliose. Forskere ved det sker lidt mere ofte i drenge end piger.

Stadig, mens lægerne ikke ved rigtig de specifikke årsager til infantile skoliose, der er to store ideer om det. Nogle undersøgelser tyder på, at i løbet af en fetus' tid i livmoderen, undertiden livmoderen trykker unormalt på den ene side af udviklingslandene baby, forårsager ryg krumning. Dette kaldes "intrauterin molding."

En anden tanke er, at eksternt pres efter fødslen, kan forårsage ryg krumning. For eksempel, en baby tilbage på ryggen i længere tid end typiske perioder kan udvikle skoliose. Det er vigtigt at bemærke, at dette ville kræve usædvanligt lange perioder i en stilling, og at alle børn bør sættes til at sove på ryggen, for at mindske risikoen for vuggedød (SIDS eller vuggedød).

Endnu en anden teori er at infantile skoliose er genetisk nedarvet. Videnskabsfolk kan ikke endnu identificere de gener, der bærer skoliose, men de ved, at hvis der er skoliose i familien, en baby er mere tilbøjelige til at have det end en baby med ingen skoliose i familien.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com