Lexapro for Major Depressive Disorder

09/07/2010 by admin

Lexapro for Major Depressive Disorder

Depressiv lidelse, også kaldet klinisk depression eller svær depression, er en stemning lidelse, der forårsager en nedtrykthed, selvmordstanker, søvnforstyrrelser og andre følelsesmæssige og fysiske symptomer. Lexapro er en medicin anvendes til behandling af depression hos unge og voksne.

Symptomer på Depression

Depressiv lidelse forårsager en deprimeret eller irritabel stemning. Andre symptomer omfatter følelse værdiløse, koncentrationsbesvær, agiterede eller langsommere bevægelser, selvmordstanker, ændringer i appetit og søvn, manglende evne til at føle glæde, og træthed.

Hvad er Lexapro?

Lexapro (escitalopram) er en antidepressiv medicin, der øger mængden af serotonin i hjernen. En ubalance af serotonin kan forårsage depression og angst, der kan behandles med Lexapro.

Lexapro øger Serotonin

Lexapro er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) antidepressive. Når serotonin er frigivet fra en neuron og videre til den næste neuron, reabsorbs den første neuron nogle serotonin. SSRI blokere denne reabsorption af serotonin, som holder mere serotonin active i hjernen.

Hvem kan tage Lexapro?

Lexapro er ordineret af en læge eller psykiater til behandling af svær depression hos unge og voksne.

Bivirkninger

Almindelige bivirkninger af Lexapro omfatter svedtendens, træthed, kvalme, halsbrand, søvnløshed, diarré, forstoppelse, døsighed, mundtørhed og seksuelle bivirkninger. Unge tager Lexapro kan opleve opkastning, tilbage smerte, overbelastning og urinvejsinfektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com