Hvordan virker EDTA?

09/17/2010 by admin

Ethylendiamintetra syre (EDTA) tilhører en klasse af fødevaretilsætningsstoffer, der er kendt som sequestrants. Sequestrants som EDTA tilsættes ofte til fødevarer for at fjerne uønskede urenheder, der kan forblive fra jorden eller fra høst og forarbejdning maskiner. Disse sequestrants obligation med spor urenheder at forhindre nedbrydning. EDTA er en natrium og calcium sammensatte, der ofte bruges i mange fødevarer og drikkevarer. EDTA bruges også i mundtlige og intravenøs form på mennesker som et middel til behandling af visse kardiovaskulære tilstande.

Fordele:

EDTA kan støtte i recalcification af osteoporotiske knogler ved at sænke calcium niveauer i blodet og stimulere produktionen af et produkt fra Biskjoldbruskkirtlerne kendt som parathormone. Parathormone fungerer for at fjerne calcium fra uønskede steder, såsom arterier, og i det væsentlige re-indskud calcium behov for steder, såsom knogler.

Nogle kilder opmærksom på, at EDTA kan også oprette udvidelsen af små, blokerede blodkar til at tillade omsætning fortsat omkring blokeringen. Ligesom EDTA virker som en sequestrant i at fjerne spor metal urenheder fra mad fremmer det også den samme virkning i den menneskelige krop, vedtage fjernelse af kobber og jern ioner, der kan ophobes i kroppen med alderen. Andre metaller som bly og aluminium kan også fjernes fra kroppen, hvilket har fordelen, at enzymer til at vende tilbage til deres rette funktion. EDTA har også vist sig at reducere kolesterol.

Mad forurenende stoffer:

Metaller som jern, nikkel og kobber ofte ende op som sporstoffer i den mad, vi spiser. De er skadelige, fordi de vil katalyserer oxidation af fedtstoffer i mad, fører til nedbrydning.

Farer:

American Heart Association støtter ligeledes resultaterne af Dr. Margolis, og bemærker, at EDTA ikke er fastslået, at være helt sikker som et lægemiddel. EDTA har været kendt for at forårsage nyresvigt, chok, lavt blodtryk, respirationsstop og andre potentielt farlige reaktioner. Chelat Terapi har været forbundet med en række dødsfald i USA, og nogle patienter har endte i dialyse fra nyresvigt som et resultat, i det mindste delvis, af kelation terapi. AHA udtrykker også bekymring over, at mange patienter kan prøve at opsøge kelation terapi som en form for mirakelkur, og ender ikke søger dokumenterede behandlinger, indtil det er for sent.

Opposition:

Ifølge Dr. Simeon Margolis, MD, Ph.D., diskutere emnet af kelation terapi på Yahoo! sundhed, er der ingen fordele at være afledt af kelation terapi (administration af EDTA dosering ved intravenøs midler). Dr. Margolis noter ingen undersøgelser har vist sig at kontrollere påstandene om kelation terapeuter at denne form for behandling ikke åbne indsnævret arterierne leverer blod til hjertet og ben. Dr. Margolis hævder også, at der er ingen gyldig undersøgelser at angive kardiovaskulære fordele af orale doser af EDTA.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com