CyberKnife komplikationer

04/01/2010 by admin

CyberKnife komplikationer

CyberKnife er en robot radiosurgery system, der ødelægger tumorer i kroppen ved at levere høje doser af stråling fra flere punkter uden for kroppen med ekstrem nøjagtighed. Det er en non-invasiv procedure, der kræver ingen snit, der kan bruges til behandling af tumorer og læsioner overalt i kroppen. Det er helt smertefrit og kræver ikke bedøvelse. CyberKnife behandling har lavere risiko og færre komplikationer end traditionelle kirurgi, ifølge CyberKnife af Long Island.

Komplikationer er sjældne

De fleste patienter oplever kun milde bivirkninger, hvis nogen, efter CyberKnife behandling. Nogle patienter oplever milde bivirkninger, der er ikke resultatet af strålingen, men er forårsaget af andre faktorer; for eksempel, ansigtet mesh maske slidt under operationen. Mere alvorlige komplikationer er ekstremt sjældne.

Mest almindelige bivirkninger

De rapporterede hyppigst bivirkninger er mild kvalme og træthed. Nogle patienter kan opleve hovedpine. Disse bivirkninger er sjældent resultatet af strålingen, og er ofte forårsaget af nerver og mangel på søvn. Disse symptomer er midlertidig.

Hårtab eller forbrændinger af huden

I modsætning til nogle andre stråling behandlingsmuligheder, vil CyberKnife procedure ikke resultere i permanent hårtab eller hud brandsår. I nogle tilfælde hvis tumor er meget tæt på hud eller hår, kan den tilknyttede plaster på hud eller hår blive påvirket. Dog den stråling, som leveres af CyberKnife er ikke stærk nok til permanent skade huden eller hårsækkene, og det berørte område vil komme over tid.

Operation særlige bivirkninger

Som CyberKnife kan bruges til at behandle en lang række tumorer overalt i kroppen, der kan være mulige bivirkninger relateret til behandling af en bestemt tumor. For eksempel, kan midlertidig hår skader skyldes behandlingen af en tumor tæt på hovedbunden. Din læge kan forklare nogen bivirkninger relateret til dine bestemte operation.

Andre mulige bivirkninger

I nogle sjældne tilfælde, kan mesh ansigtsmaske bæres under proceduren forårsage midlertidig rødmen af huden. I meget sjældne tilfælde, kan CyberKnife behandling forårsage høretab eller tab af synet. Det er kun risici til behandling af visse tumorer; i de fleste tilfælde er der ingen risiko høring eller tab af synet. Din læge kan fortælle dig, hvis du er i risiko for høring af tab af synet fra en CyberKnife procedure.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com