Indianske planter, der anvendes som retsmidler

02/13/2010 by admin

Indianske planter, der anvendes som retsmidler

Snesevis af indianske planter har været brugt som retsmidler af forskellige indianske stammer. Indianerne brugte blomster, blade, bark, rødder og urter til at lindre og helbrede deres kropslige klager. Blandt disse er planter, der blev brugt som lægemidler retsmidler for bronkitis, forkølelse, astma, feber og diarré. Planter blev også brugt til at helbrede forbrændinger, rygsmerter og ømme muskler.

Retsmidler for bronkitis

Bloodroot blev brugt til at helbrede kronisk bronkitis. Ifølge Abigail Redmond Wilkes University, var det kendt som en smertestillende og også brugt af amerikanske indianere til at helbrede ondt i halsen, gigt, astma, lunge lidelser, halsbetændelse, feber og vorter.

Bladene af malurt anlægget blev kogt og gøres til en te, der var kendt for at reducere sværhedsgraden af bronkitis symptomer og til tider helbrede den.

En te fremstillet af bladene af creosot bush blev ligeledes brugt for bronkitis. Natchez indianere lavet te fra kogt lungehindebetændelse rødder at udvise slim og hjælpe dem, der lider af lungebetændelse.

Retsmidler for forkølelse og astma

Ifølge Rådets Manataka American Indian er kanin tobak en indiansk planten anvendes til behandling af hoste, forkølelse, influenza og astma. Cherry bark indeholder prussic syre og blev brugt til at undertrykke hoste. Gul, sort og cherry Birk indeholder salicylat, samt pipsissewa og Spiræa. Disse var alle nyttige lindre forkølelsessymptomer.

Flygtige olier fra pine, cedertræ og balsam fir reduceret trængsel i næsen og lungerne samt menthol udvundet fra mint.

Retsmidler for diarré

Cherokee Messenger lister ikke færre end syv indianske planter, at amerikanske indianere anvendes til at bekæmpe diarré og hvordan de brugte dem.

Ottawa og Chippewa stammerne kogt hele geranium anlægget for at gøre en te at bekæmpe diarré. Menominees anvendes den indre bark af Kornel, som de kogt, afkølet og sprøjtede ind i endetarmen med en interimistiske rektal sprøjte.

Tre stammer, Pawnee, Omaha og Dakota, kogt roden bark af sort hindbær at berolige diarré. Mohegans anvendte gærede, årige moden sort wild cherry juice for dysenteri. En enkel te af blackberry rødder var behandling foretrækkes af nordlige Californien indianere.

Retsmidler for forbrændinger, rygsmerter og feber

Gul-spined thistle blomster var kogt af stammefolk til en sirup og anvendes til forbrændinger og sår på overfladen af huden for at opnå en helbredende virkning.

Ømhed, især i ryggen, blev behandlet med horsemint. Friske blade blev pillet, knust og jorden før at blive dyppet i koldt vand. Dette produceret en drink, som ifølge den Cherokee Messenger, blev anset for at lindre rygsmerter, lavere feber og reducere kroppen kuldegysninger.

Boneset kogt i en te blev betragtet som det bedste middel mod feber og forkølelse. Witch hazel anlægget blev også kogt og dens ekstrakten gnides på ømme muskler til at lindre smerter.

Den indre rod af piletræet var ofte kogt af stammer i en stærkt koncentreret drik og indtages for at lindre kuldegysninger. Barken blev udarbejdet i den samme måde at reducere feber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com