Post Op pleje for indopererede Defibrillator patienter

03/24/2010 by admin

Mange hjertepatienter lider af en hurtig, ofte livstruende hjerteslag. Du kan styre denne hjerteslag, implantat læger regelmæssigt en defibrillator i patientens skulder. Denne operation typisk tager 30-60 minutter og er en meget effektiv måde at behandle denne tilstand.

Umiddelbar postoperativ pleje

Efter operationen, kan du forvente at bruge omkring 2 timer på opvågningsstuen som læger og sygeplejersker tjekke dine vitale tegn og sikre, at din krop er tolerere operationen godt. Hvis operationen går planmæssigt, og du er ellers sunde vil du blive sendt hjem næste morgen. Du vil kunne brusebad efter operationen, men kun med en klæbende bandage anvendes over snit. Du skal anvende denne forbinding før hvert brusebad, indtil sting over indsnittet heler som kan tage mellem 2 til 4 uger. Selv om det er tilladt at sove på den side, hvor defibrillatoren er implanteret, kan du finde det mere komfortabel ikke at gøre det i dagene umiddelbart efter operationen.

Postoperativ restriktioner

For det meste vil du lov til at genoptage dine normale aktiviteter, når du kommer hjem efter operation. Du er velkommen til at køre og vende tilbage til arbejdet inden for 24 til 48 timer efter operationen, så længe du ikke har et fysisk krævende job. Hvis dit job er fysisk belastende, skal du holde ud på vender tilbage for at arbejde, indtil din læge godkender, at du er rask nok til at vende tilbage.

Den vigtigste begrænsning vil du opleve efter kirurgi er den begrænsede brug af armen på siden af kroppen hvor defibrillatoren blev implanteret. Selv om du vil være tilladt at hæve din arm, vil du ikke lov til at løfte det over skulderhøjde for mindst 2 til 3 måneder efter operation for at sikre at ledninger i hjertet ikke må afbrydes. Skal ledningerne afbryde på grund af for meget aktivitet, vil du have til at gennemgå anden operation for at genoprette forbindelsen ledningerne. Derfor bør man undgå anstrengende aktiviteter, der involverer tunge brug af våben, såsom vægtløftning, tennis og golf, for 3 til 6 måneder at være på den sikre side.

Lang sigt postoperativ pleje

Generelt vil du være forpligtet til at have fire opfølgningsbesøg årligt efter defibrillator kirurgi. Ved disse besøg, vil din læge gøre sikker på, at enheden fungerer korrekt og vurdere dets evne til at styre din hjerte tilstand. Han vil også tjekke batteriet for at sikre, at det er i god stand. Defibrillator batterier typisk holder mellem 4 til 6 år og batteriudskiftning er en hurtig Ambulant kirurgi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com