Nysen og lyske skade

06/28/2010 by admin

Hvis du har en bule i din lysken, er dette en god indikator for at du har en lyskebrok, som er en fælles betingelse. Denne type af Brok opstår, når en indre organ, ofte i tarmen, bryder gennem bugvæggen. Orglet springer ind i rummet, der holder sædstrengen. Denne bule kan også rejse ind i din pung, hvis du er en mand. Pungen er pose af hud, der indeholder testiklerne. Når du har en skade til din lysken, det er let at re sårer det eller forværre det, og nysen er en af skyldige.

Skader

Brok opstår fordi der er en svaghed i lyske muskler eller bugvæggen. Nogle mennesker er født med en iboende svaghed, der kan resultere i Brok, mens andre udvikler Brok og lyskesmerter over tid på grund af nysen eller hoste, dræning når du går på toilettet eller fra vindes eller tabes en stor mængde af vægt. Hvis du har en kronisk hoste, kan det medføre en brok. Hvis du NYSE hårdt nok, opretholde nogle individer, gennem erfaring, dette kan resultere i en brok.

Typer

Der er en tilstand kaldet Gilmores lyske, der opstår som følge af rivning af adductor musklerne. Resultatet er en grim muskel-tendinous skade i lysken. Adductor musklerne tillægger skambenet. Denne skade er undertiden omtales som en sportman Brok, selv om det ikke er teknisk en brok. Hvis du har revet din lukkemuskler, kan du opleve smerter, når du nyser, eller når du hoste, gør sit-ups eller klatring i sengen eller bilen. Smerten i dit suk vil blive værre, hvis du sparker, kører, vride og dreje.

Forværret ved nysen

Nysen kan forværre en eksisterende lyske skade. Når vi nyser eller hoster skærpe vores mavemuskler. Dette har en indvirkning på de nerver, der omgiver maven. Hvis du har en Brok, vil du føle det, når du nyser.

Muskler kontrakt og forårsage smerte

Hvis du lider af en rectus abdominus stamme, som er en trak mavemuskel, eller en sports Brok, nysen og hoste er gonna forårsage smerte. En sports Brok anses et overforbrug skader. Den nederste del af maven bliver svækket, anstrengt eller revet. Igen, når vi NYSE eller hoste, vi kontraherende mavemusklerne, og undertiden rystelser dem hvis det er en særlig voldsom hoste eller nys, og dette kommer til at gøre dig ondt.

Andre overvejelser

En sports skade kan være mere smertefuld end en lyskebrok, men Brok vil generelt ikke pop gennem bugvæggen. Ikke desto mindre kan nysen irritere abdominal skade.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com