Levamisol behandling

06/23/2010 by admin

Levamisol er et lægemiddel anvendes til behandling af kræft i tyktarmen. Det virker ved at forstyrre væksten og spredningen af kræftceller. Det er nogle gange også bruges til behandling af kræft i hals og hoved. Det betragtes ikke som en kemoterapi stof, men et stof, der hjælper kemoterapi narkotika arbejde mere effektivt.

Dosering

Følg din læges ordre til at tage dette lægemiddel. Din læge vil tilpasse størrelsen og hyppigheden af levamisol. Doseringen varierer fra patient til patient afhængig af typen af kræft og andre lægemiddelinteraktioner. Din nøjagtige dosering vil blive beregnet efter blodprøve resultater. Hvis du glemmer en dosis, gør ikke dobbelt din næste dosis og tag ikke din dosis off tidsplan. Hvis du kaster op efter at tage levamisol konsultere din læge for at få instruktioner om om at tage en anden dosis eller vente til din næste planlagte dosis. Levamisol leveres i tabletform og bør tages med et helt glas vand.

Forholdsregler

Fortæl din læge hvis du har en infektion, fordi levamisol kan svække immunsystemet og gøre det svært for kroppen at bekæmpe infektionen. Informere din læge om enhver anden medicin og kosttilskud du tager, især Coumadin og Dilantin, at undgå en interaktion med levamisol. Sikkerheden for dette stof er ikke blevet fastlagt for gravide kvinder, ammende kvinder eller børn. Samtidig tager levamisol, være sikker på at have hyppige regelmæssige check ups for at overvåge eventuelle bivirkninger, som kan forekomme.

Da levamisol kan forringe dit immunforsvar, undgå at være omkring mennesker, der er syge, mens du tager stoffet. Ikke tage vacciner, som indeholder en levende virus og undgå andre mennesker, der for nylig er blevet vaccineret. Drik ikke alkohol mens tager levamisol, fordi denne kombination kan forårsage kvalme, hovedpine, udslæt, opkastning, og rødmen.

Fortæl din læge hvis du har en leversygdom lidelse, en historie af anfald, knoglemarv sygdom eller en blødersygdom som du ikke kan være en kandidat til levamisol behandling.

Bivirkninger

Ring til din læge hvis du oplever usædvanlige symptomer, mens tager levamisol. Disse symptomer omfatter kuldegysninger, feber, svaghed, sort afføring, blodig urin, hoste, smerter i ryggen eller side, røde pletter på huden, uforklarlige blå mærker eller blødning. Andre bivirkninger, som kan kræve medicinsk behandling omfatter forvirring, anfald, følelsesløshed, paranoia, rysten og problemer med at gå. Levamisol kan også have ubehagelige bivirkninger, som ikke er af alvorlig bekymring som kvalme, diarré, svimmelhed, hovedpine, depression, angst, søvnbesvær og midlertidig hårtab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com