Hvordan til at neutralisere klor i drikkevandet til Human brug

09/30/2010 by admin

Hvordan til at neutralisere klor i drikkevandet til Human brug

Klor er blevet brugt i næsten 100 år som et desinfektionsmiddel og det er ofte blevet rost som mirakel purifier at holde væk vandbårne sygdomme. Selv om mange forskere og offentlige sundhed fagfolk mener, at fordelene opvejer den skade chlorerede drikkevand kunne forårsage, klor og dens biprodukter er ved at blive undersøgt for sikkerhed og bivirkninger. For at spille det sikkert, fjerne klor fra dit kommunale vand før du drikker den.

Instruktioner

• Brug en kulstof-baserede vandfiltrering system til at reducere klor. Du kan købe en kande med et indbygget filter, et vandhane filter eller en under-vask filter. Husk at erstatte kulfilter når det er nødvendigt; Følg instruktionerne, der følger med enheden. Brita hævder at reducere klor niveauer i vand med 99 procent.

• Brug en dechlorination tablet. En populær type af sikker dechlorination agent er C-vitamin, der også kan udnyttes i en filtrering enhed eller bruser hoved. En tavle-pc kan neutralisere 1 del pr. million klor og kloraminer 100 gallon af vand.

• Test din vand klor niveauer med test strips. Du kan købe disse online. Indsæt det tynde stykke papir i dit drikkevand og matche farver til farve-chart. Du vil være i stand til at fortælle, hvor godt du med held neutraliseret klor og hvis du har brug for til at udføre de første to trin igen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com