Alternativ behandling af migræne hovedpine

12/22/2010 by admin

Alternativ behandling af migræne hovedpine

Når medicin undlader at lindre din migræne smerte, kan alternative behandlinger give dig lindring. Medicinsk forskning støtter anvendelsen af akupunktur og kiropraktik behandlinger som passende foranstaltninger til bekæmpelse af migræne hovedpine. Kosttilskud og urter er også nyttigt.

Når du er korrekt diagnosticeret med migræne hovedpine, ville en helhedsorienteret tilgang omfatte livsstilsændringer såsom ændring af din kost. Zoneterapi, fysioterapi og homøopatiske behandlinger kan tilbyde lindring. Alternative og traditionelle tilgange kan kombineres under pleje af en kvalificeret medicinsk udbyder.

Årsag til migræne er et mysterium. Der er forskellige teorier og talrige undersøgelser. Bevidsthed om de forskellige medicinske retningslinjer kan hjælpe dig med at træffe bedre valg til at behandle dine symptomer.

Migræne fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM) lider cirka 28 millioner mennesker af migræne hovedpine. Disse forskere definerer migræne som, ".. .severely smertefulde, tilbagevendende hovedpine, der undertiden ledsages af andre symptomer som f.eks synsforstyrrelser (aura) eller kvalme. Der er to typer af migræne – migræne med aura (tidligere kaldet fælles migræne) og migræne uden aura (tidligere kaldet klassisk migræne)."

Hvis ubehandlet, migræne angreb normalt sidste fra 4 til 72 timer. Patient oplever dunkende smerte på den ene side af hovedet, som forværres af fysisk aktivitet. Ekstreme følsomhed over for lys og støj, bleghed og en fornemmelse af at være kold er almindelige symptomer.

Akupunktur

Licenseret kiropraktik læge og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC C.S.C.S erklærede, "akupunktur genskaber kroppens normale funktion ved at få energi (blod) ind i tyndtarmen, hvor 99 procent af vores immunsystem er placeret... Lokalt, stimulerer det punkter for at mindske smerter i hoved og hals ved at afbalancere kroppens energi langs det meridian systemet."

UMM forskning validerer akupunktur som et hjælpemiddel i kampen mod migræne. "Akupunktur er blevet undersøgt som en behandling for migræne hovedpine i mere end 20 år. Mens ikke alle undersøgelser har vist fordel med akupunktur, er forskere enig at akupunktur synes sikkert, og at det kan være effektiv for nogle mennesker."

En analyse af akupunktur behandlinger for at reducere migræne hovedpine blev offentliggjort i den højt respekterede Cochrane Library i 2003. Det foreslog at en akupunktur behandling når migræne symptomer først begynder er så effektiv som at tage stoffet Imitrex, men betænkningen anført, at da symptomer fortsætter, medicinen virker bedre end akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Adskillige kliniske forsøg på University of Maryland viste, at "spinal manipulation terapi kan hjælpe i behandlingen af migræne hovedpine. I en undersøgelse af mennesker med migræne, 22 procent af dem, der modtog Kiropraktisk manipulation rapporteret mere end 90 procent reduktion af angreb og 49 procent rapporterede en betydelig reduktion af intensiteten af hver migræne."

I en anden UMM undersøgelse, blev migræne ramte randomiseret til at modtage spinal manipulation, en daglig medicin (Elavil) eller en kombination af begge. Resultaterne var at spinal manipulation var som effektiv behandling af migræne som medicin, men der var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, der praksis på gruppen kiropraktik i Okeechobee by, siger kiropraktik pleje genskaber normal bevægelse til området Atlanto-occipital (bunden af hovedet) for at reducere nerve pres til hovedet og muskelkramper.

Kosttilskud, kost og urter

Recept på ernæringsmæssige Healing, udarbejdet af Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, citerer 2.000 mg dagligt calcium og 1.000 mg dagligt af magnesium, med 60 mg dagligt af Co-enzym Q10 plus coenzym A som en værdifuld behandling for migrain hovedpine. Calcium og magnesium hjælper regulere muskeltonus og sender nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øge blodgennemstrømningen til hjernen og forbedre cirkulation. Doser af ekstra vitaminer og næringsstoffer afhænger migræne patient kropskemi og historie.

Vedtage en kost lavt i simple kulhydrater og højt i protein anbefales. Mandler, brøndkarse, persille, fennikel, hvidløg, kirsebær og frisk ananas, skal medtages. Fødevarer at undgå er salt og syredannende fødevarer som kød, korn, brød og korn. Også undgå stegt mad og fede eller fedtet fødevarer.

Flere urter menes at lindre smerter, men de bør anvendes forsigtigt, da urter kan interferere med receptpligtig medicin. Anbefalede urter i recept på ernæringsmæssige Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, pebermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Der er mange sundhedspleje muligheder for migræne patient. Alternative behandlinger er gavnligt. Kombinerer konventionelle og alternative behandlinger er også mulig under vejledning af din sundhedspleje udbyder. Ligesom enhver sygdom, patienter drage størst fordel ved at lære om deres betingelser og at træffe de bedste beslutninger for bedre sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com