Sådan fjernes en tatovering med Laser behandlinger

11/25/2010 by admin

Laser behandling for at fjerne tatoveringer har eksisteret siden slutningen af 1980erne. Laserbehandling er den mest anvendte metode til at fjerne tatoveringer. Forskellige typer af lasere er tilgængelige, afhængigt af din hudfarve og farven af tatovering. Tre forskellige typer af lasere er tilgængelige; Q-Switched ruby laser for grøn blæk og mørke folk; Q-Switched Nd: YAG til sort, blå, rød og orange blæk; og Q-Switched Alexandrit laser for grøn og blå blæk.

Proces

Høj-koncentreret farve lysstråler direkte energi mod blæk i huden. Farve bjælker bryde blækket i bittesmå fragmenter.

Kliniske sessioner

Hvis du vil fuldføre fjernelsen, skal du gentage processen flere gange. Koncentrationen af blækket i tatoveringen bestemmer antallet af sessioner, du har brug for. Hvis din tatovering har høje koncentrationer af blæk, du har brug for mere sessioner.

Tidsramme

Laser behandlinger plejer at ende i løbet af få minutter. En større tatovering kræver længere tid. Behandling sessioner er opdelt i 1 behandling om ugen over en periode på 4 til 8 uger.

Første etape

Den første fase med at fjerne din tatovering er test reaktion af din hud til laser, til at bestemme den mest effektive mængden af energi til at bruge.

Efter behandling

Ice er sat på området tatovering til at mindske hævelse. I 30 minutter, er antibakterielle creme placeret over tatoveringen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com