Ufrivilligt vægttab med Diabetes

10/31/2010 by admin

Manglende evne til at producere insulin får blodsukkeret til at stige. Uden insulin er celler i stand til at fjerne glukose fra blodet og konvertere det til energi. Kroppen svingene fedt forbeholder sig for brændstof, forårsager hurtige, ufrivillige vægttab. Pludselige uforklarlige vægttab er en af de første symptomer på type 1, eller insulin afhængige, diabetes.

Type 1 Diabetes

Personer med type 1 diabetes er i stand til at producere tilstrækkelige mængder af insulin til at holde blod glucose på normalt niveau. Insulin er et hormon der produceres af specialiserede celler, kaldet ø-celler i bugspytkirtlen. Insulin gør det muligt for celler til at optage glukose cirkulerer i blodbanen og bruge det til energi, Ifølge National Institutes of Health. Når insulin niveauet er for lavt, ophobes glucose i blodbanen, forårsage en tilstand kaldet hyperglykæmi. Type 1 diabetes typisk udvikler før 40 års alderen og er også kaldet juvenile eller insulin - afhængig diabetes. Årsagen er ukendt, men det menes at være en slags autoimmun sygdom. Det er langt mindre udbredt end type 2 diabetes, forekommer i ca. 10 procent af dem, der har diabetes, ifølge EndocrineWeb. Type 2 diabetes er en kronisk tilstand, hvor folk fortsætte med at producere insulin, men ikke længere svare på det.

Symptomer af Type 1 Diabetes

Hurtige, ufrivillige vægttab er en karakteristiske symptomer på type 1 diabetes. Andre symptomer omfatter overdreven tørst og vandladning, hyppig sult, træthed, sløret syn, sår, der heler langsomt, hyppige infektioner, snurren i hænder og fødder og betændte gummer. Alle disse symptomer skyldes for høje glucose niveauer.

Hvorfor Diabetes årsager vægttab

Hurtig vægttab forbundet med type 1 diabetes resultater fra manglen på insulin. Selvom glukose er tilgængelig, celler kan ikke bruge det og skal finde en anden energikilde. Kroppen skiftedes til at fedt reserver til brændstof. Da kroppen forbrænder fedt, dalende kropsvægt trods akkumulere blodsukkerniveauet. Den hyppig vandladning forpligtet til at fjerne den overskydende glucose trækker vand fra de celler, der forårsager dehydrering og yderligere vægttab. Derudover reducerer cellerne manglende evne til at absorbere sukker samlede kalorieindtag. Diabetes-associerede vægttab opstår pludseligt, inden flere dage efter udbrud af diabetes. Andre symptomer kan udvikle enten gradvist eller pludseligt.

Andre virkninger af høje glukose

Som kroppen nedbryder lagret fedt som en erstatning energikilde, er syrer kaldet ketoner dannet. Ketoner bygge op og på et højt niveau blive giftige, ifølge NIH. Keton niveauer bør testes hver to til fire timer hver gang en person blodsukkerniveauet overstiger 240. Over tid, kan højt blodsukker beskadige blodkarrene i hele kroppen og fører til nyresvigt, tab af synet og snurren eller følelsesløshed i fødder og ben.

Behandling

Type 1 diabetes kræver insulininjektioner. Ingen forebyggende behandling findes, og ingen screeningtest kan afsløre type 1 diabetes, før symptomerne begynder. Hyppige blod glucose overvågning undgå komplikationer forbundet med langvarig høj blodsukkerniveauer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com