Hvordan man bruger Eucalyptus til betændelse

11/01/2010 by admin

Hvordan man bruger Eucalyptus til betændelse

Eucalyptus er en meget alsidig naturmedicin, anvendes til behandling af infektioner, lindre en hoste, helbrede bakterielle og virale infektioner, at frastøde insekter og meget mere. Eucalyptus har også anti-inflammatoriske egenskaber, gør det det perfekte stof til hjem retsmidler til at behandle ømhed og smerter, gigt og meget mere.

Instruktioner

• Skabe en helbredende eucalyptus olie, som kan bruges til en bred vifte af inflammatoriske tilstande. Tilsæt 15 dråber af eucalyptus æterisk olie for hver 2 kopper af ekstra jomfru, kold pressede olivenolie. Gemme din blanding i en mørk køligt at beskytte de helbredende kvaliteter af din olier.

• Hjælpe med at lindre bronkitis, betændelse i luftvejene i lungerne, ved at gnide din eucalyptus olie blandingen på dit bryst efter behov. Dette middel er især nyttig til at hjælpe lindre en hoste og forbedre vejrtrækning for en god nats søvn om natten.

• Brug din eucalyptus olie løsning til at hjælpe lindre smertefuld betændelse i gigt. Til hverdagsbrug, massage din blanding i smertefulde led når nødvendigt. For dybere behandling, anvende en smule fuld styrke Eukalyptus æterisk olie til området og massage forsigtigt, indtil du føler en beroligende varme i huden. Mens den lejlighedsvise brug af fuld styrke olie ikke forårsager hudirritation hos de fleste mennesker, bør det ikke anvendes ufortyndet mere end én eller to gange om ugen.

• At massere ømme, trætte muskler til at reducere betændelse når som helst med din fortyndede olie. Eucalyptus oliemassage er især nyttig, før og efter træning, da det bidrager til at øge blodcirkulationen og varme op væv til at hjælpe få din klar til din træning og reducere stivhed og smerter bagefter.

• Behandle inflammation skyldes at huden betingelser, skoldkopper, bug bider, sår og mere ved simpelthen masserer din olieblanding i berørte områder to eller tre gange dagligt.

Tips & advarsler

  • Før du anvender din eucalyptus olieblanding på din hud, rense det berørte område med mild sæbe og dup tør.
  • Hver person reagerer forskelligt på brugen af æteriske olier. Hvis du oplever hudirritation, enten afbryde brugen eller prøve at fortynde eucalyptus en smule mere.
  • Brug ikke eucalyptus, hvis du er gravid eller ammende, har astma, forhøjet blodtryk, nyre eller lever betingelser eller oplever gastrointestinale gener.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com