Kost for galdeblære problemer

10/28/2010 by admin

Galdeblære problemer kan manifestere sig i en række forskellige måder for mange patienter. Du kan lider af en underaktiv galdeblæren eller galdesten. Hvis dette er tilfældet, en kost for galdeblæren problemer er ret grundlæggende og kan hjælpe med mange galdeblæren problemer.

Galdeblæren

Galdeblæren er placeret på højre side af kroppen lige bag leveren. Det er en lille sæk, der er lagertank (lidt ligesom en gastank) for galde. Selvom vores maver hold galden, galdeblære giver yderligere galde og bistår med fordøjelsen, især når forbrugende fødevarer med ekstra fedt.

Fødevarer for at undgå

Galdesten og galdeblæresygdom er ekstremt smertefulde. Det er vigtigt at huske, hvad fødevarer at undgå og derefter hvilke fødevarer du kan tilføje i at hjælpe med at lindre symptomerne. Fødevarer at undgå omfatter kaffe, chokolade, is, sort te, alkohol (herunder øl og vin), frugtjuice (især citrusfrugter som appelsiner og grapefrugt), danskvand, radiser og majroer, kål og blomkål, hvede, byg, soda (Cola) og alle bønner. Derudover, undgå alle kunstige sødestoffer, sukker, konserveringsmidler og raffineret og bleget fødevarer.

Fødevarer at spise

Fødevarer, der er til gavn for mennesker, der lider med galdesten og galdeblæresygdom er rødbeder, agurker, grønne bønner, okra, søde kartofler, avocadoer, eddike, hvidløg, skalotteløg, tomater, fisk, citroner, druer, æbler, bær, pærer, omega 3 olier som hør eller hamp og vegetabilsk juice.

Galdeblæren Femoval

Selvom de fleste mennesker føler, at galdeblæren fjernelse pludselig vil løse alle de smerter og mave problemer, løser ikke det alt. Det er vigtigt at følge en diæt, efter fjernelse af galdeblæren for komfort og bedste leverfunktion (siden nu det og maven gør alt arbejdet). En lav-fedt kost bør følges efter galdeblære fjernelse. Væsker og en fiberrig kost hjælp til at forebygge forstoppelse efter operationen. Undgå fastfood når det er muligt. De kan ofte forårsage maveproblemer.

Resumé af kosten for galdeblæren

En kost for galdeblæren sygdom, galdesten og galdeblære fjernelse er en livsstil valg. Hvis du har maveproblemer stammer fra din galdeblæren, er det vigtigt at huske at følge fedtfattig og ingen konserveringsmidler eller forarbejdede fødevarer i det mindste. Dette vil forbedre mave symptomer du oplever. Sørg også for du lette ind i kosten, således at det bliver en livsstil snarere end et modefænomen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com