De gennemsnitlige omkostninger af kosmetisk kirurgi

11/07/2010 by admin

Det er muligt at forøge næsten enhver del af kroppen med brug af kosmetisk kirurgi. Nogle af de mest populære procedurer omfatter ændring af størrelsen og formen af brysterne, fedt fjernelse, hud stramning og rynke fjernelse. Disse procedurer varierer meget i recovery tid, længde af procedure og omkostninger. Læger bestemmer deres egne gebyrer for procedurerne.

Pris faktorer

Flere faktorer gå ind i fastsættelsen af omkostningerne for kosmetisk kirurgi, herunder kompleksiteten af proceduren. Botox er en simpel procedure og typisk koster betydeligt mindre end en operation, såsom en ansigtsløftning. En anden overvejelse er, om operationen er ambulant eller stationær. Ambulante operationer typisk koste betydeligt mindre end indlæggelse procedurer. Andre faktorer, der bidrager til at bestemme omkostningen for kosmetisk kirurgi omfatter som den region, hvor operationen finder sted og mængden af område at blive opereret.

Bryst procedurer

Ændre størrelsen og formen af brysterne kan gøres ved at forstærke brysterne, reducere deres størrelse eller rekonstruere dem.. Den mest populære måde type bryst kosmetisk kirurgi i dag, brystforstørrelse forvandler brysterne ved indsættelse af silikone eller saltvand implantater under brystet muskel eller bryst væv. Prisen kan variere fra $4.000 til $10.000.

Fedt fjernelse

Fedt fjernelse kosmetiske operationer omfatter typisk fedtsugning og tummy putter. Fedtsugning ekstrakter uønsket fedt fra kroppen, og det kan gøres på næsten enhver del af kroppen, fra kinder til lår til maven. Omkostningerne ved liposuction kan variere fra $1,500 til $7.500. En Fedtsugning, eller maveplastik, fjerner uønsket fedt og strammer musklerne i maven. I gennemsnit, kan det koste alt fra $3.000 til $8.000.

Hud stramning

Opstrammende procedurer omfatter operationer, der fjerner store mængder af huden og dem, der løfte huden. Ansigt elevatorer, en af de mest effektive og fælles procedurer, opstrammende, udglatte rynker i ansigtet og give et mere ungdommeligt udseende. Variationer af ansigt elevatorer omfatter dyb-plane elevatorer og kort-arret ansigt elevatorer. Udgifter til en ansigtsløftning kan variere fra $6.000 til $15.000.

Rynke fjernelse

Den mest almindelige rynke-fjernelse procedure gjort er Botox injektion, der betragtes som en ikke-kirurgiske kosmetiske procedure. Botox indsprøjtninger reducere forekomsten af rynker i ansigtet og kræver ikke bedøvelse. Udgifter til Botox kan være hvor som helst fra $10 til $15 per enhed, og de faste omkostninger kan variere fra $300 til $1.000.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com