Hvor hen til indkøbe kile puder

08/29/2010 by admin

Kile puder har flere funktioner, fra at hjælpe rygsmerter, sure opstød og snorken problemer til blot at give en mere behagelig måde at se TV i soveværelset. Uanset årsagen til at have én, der er mange steder at købe en til en rimelig pris.

Amazon

Amazon har tilbud på en masse emner, herunder kile puder. Den bedste del er, de har et stort udvalg og de har også en "brugt" sektion, hvor folk kan sende varer til salg til billigere omkostninger. De har disse unikke puder spænder fra $12.99 og op (ikke inklusiv forsendelse).

Overstock

Overstock.com er et andet sted at købe high-end produkter til en brøkdel af omkostningerne. Nogle af deres varer er varer, der ville normalt koste meget mere men har været markeret ned, så del er der. De kan ikke have den billigste tilgængelige, men kvaliteten tendens til at være bedre. Anmeldelser på deres site er nyttige i at træffe en beslutning. De har et lille udvalg af kile puder tilgængelige fra $24 for $65.

eBay

Kile puder på eBay varierer fra god kvalitet til forfærdelig kvalitet og lave priser til meget dyre, som med mange varer på eBay. Der er også en chance for, at varen vil blive afsendt i en rettidig sag, vil ikke komme til dig på alle eller vil ankomme laset og torn. Beskæftiger sig med andre mennesker i stedet for en stor virksomhed kan være en ulempe for nogle, især når du bestiller varer på som du lægge dit ansigt. EBay er imidlertid great for at få en rimelig pris.

Walmart

Tro det eller ej, har ikke denne kæde de billigste priser på kile puder. Lethed, hvormed vender tilbage og de mange steder af Walmarts kan være en pro for en masse mennesker, men den billigste wedge pillow rådighed der er $38,88, selv om de har en mærkelig pude opført med kiler går for $9.99... med en et-stjernet anmeldelse.

Bed Bath & Beyond

Denne detailkæde ikke har det største udvalg, men de er tilbøjelige til at have den nyeste innovation i ting som kile puder. Enhver butik, der sælger kun hjem og bad produkter vil have de nyeste produkter til rådighed. Hvis du ved hvad du leder efter og ved, hvad der virker, et andet sted kan have en bedre handel, men Bed Bath & Beyond vil vise dig et produkt, der ikke kun hjælper din ryg, men kan have filtypenavnet ben eller kommer med en fancy pudebetræk, osv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com