Den Primal rå kost

01/07/2011 by admin

Den Primal rå kost

I sin bog, "Eventyr i Diet," arktiske opdagelsesrejsende Vilhjalmur Stefansson fortæller om sit liv hvor han boede med eskimoer. Den kost, som han fortærede er grundlaget for en primal rå kost, også kendt som en palæolitiske eller stenalderen metode med at spise. Tilhængere hævder, at vægttab ikke er en faktor. Kosten er derimod et teoretisk program for bedre sundhed.

Identifikation

Vilhjalmur Stefansson hævder, at "han spiste næsten udelukkende fisk og sæl kød, i år, ofte rå eller gæret, og næsten ingen grøntsager," ifølge Dr. Bass hjemmeside. Dog Paleo kost hjemmeside gjort gældende, at du kan spise frugt og grøntsager, "så længe de er paleo." Det betyder, at de skal vokse vildt i naturen, og ikke et produkt af landbruget interventioner. Alle fødevarer der forbruges i rå form, herunder kød og fisk, og de bør være indfanget eller økologisk.

Funktioner

Hæfteklammer af denne diæt er magert og uforarbejdet fisk og kød samt ældste stenalder, eller økologisk, grøntsager, frugter, rødder og nødder. Acceptabel olier er dem fra frugter som olivenolie, avocado, kokos, valnødder og andre. En bred vifte af naturlige urter og krydderier er også anbefales. Foråret og kokos vand er de eneste drik valg. Enhver form for tilskud er negative, undtagen muligvis for D-Vitamin, men kun hvis Primal rå mad dieter ikke oplever direkte sol stråler meget ofte.

Overvejelser

Næsten lige så vigtig som hvad du kan spise på denne diæt er, hvad du kan ikke forbruge. Sødme af enhver art er afskrækket, selv om rå honning, coconut palmesukker og meget fortyndet ahornsirup er tilladt i meget begrænsede mængder. Paleo diæt hjemmeside siger at det er "bedst at få alle slik ud af din kost og komme over det.." Hertil kommer, korn, mejeriprodukter, er salt og forarbejdede fedtstoffer forbudt. Endelig, fødevarer bør spises kun når sulten, og ikke på en tre-måltid tidsplan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com