Historien om kroppen skulptur

01/05/2011 by admin

Tilretning, eller organ sculpting, er processen med at ændre kroppens form. Dette kan gøres gennem motion eller kirurgi eller en kombination af to. Kroppen Profilstyring er noget en person normalt tager del i, når han bliver utilfreds med formen på sin krop. I nogle tilfælde, kan mennesker vælge opereres af medicinske årsager. Kroppen Profilstyring gennem plastikkirurgi, af kosmetiske grunde, er populære i tætbefolkede områder som Los Angeles og New York.

Historie

For de fleste af vores historie, har mennesker reddet liv og fremme sundhed ved hjælp af kirurgi. Dette har varierede fra tidlig amputationer af syge lemmer til operationer af det sidste århundrede, som har søgt at helbrede eller forbedre kroppens funktion internt. Dette århundrede har også oplevet stigning af kosmetisk kirurgi, eller organ sculpting. I stedet for healing, denne type kirurgi har til formål at forbedre fysiske egenskaber. Disse kosmetiske indgreb består af unødvendige procedurer, kun for at øge en persons fysiske tiltrækningskraft.

Plastic Surgery

Hvis plastikkirurgi bruges til contour kroppen, er der flere muligheder. Fedtsugning tillader kirurgen at forme specifikke områder af kroppen. Kirurgen mål fedt indskud og bruger en sugning enhed til permanent fjerne fedtceller fra dette område. En Fedtsugning, eller maveplastik, er en kirurgisk proces, der strammer abdominale muskler samtidig med at fjerne hud og fedt. Elevatorer som dette kan gøres til hele kroppen. Krop implantater bruges til at forbedre og udforme kroppens kontur. Implantaterne, der er mest populære er brystimplantater, om kinden, kalv, gluteus maximus og arm implantater er også tilgængelige.

Motion

Body sculpting kan også ske gennem motion. Kroppen Profilstyring gennem motion betyder, efter en række specifikke bevægelser, som er designet til at målrette mod bestemte områder af kroppen. Disse målrettede bevægelser udjævne problemområder og tilføje muskel definition. Body sculpting klasser består normalt af aktiviteter som boksning, kredsløb, sport øvelser, cykel, løbebånd, Pilates og FreeMotion. Klasser veksler ofte hjerte-kar-øvelser med disse kropsopbyggende teknikker. Andre teknikker i body sculpting øvelser er brugen af sculpting bands--elastikker, at tilføjer modstand-- og vægte.

Betydning

Selv om mænd deltager i kroppen Profilstyring samt, tror mange mennesker, at plastikkirurgi og krop Profilstyring er en manifestation af kvinder, der søger at behage samfundet gennem deres udseende. Amerikanske samfund er ofte krop bevidst, så kroppen skulptur bruges ofte til at øge selvværd og job potentielle snarere end af sundhedsmæssige årsager.

Overvejelser

Alle, der overvejer plastisk kirurgi som en mulighed bør overveje alle fakta på forhånd. Body sculpting metoder som Fedtsugning kan sag skade på kroppen, så patienten bør altid diskutere processen i detaljer med sin læge. Som ved alle kirurgiske procedurer, er der farer forbundet med anæstesi og forstyrrelse af kroppens funktion. Folk med faste, elastisk hud og der er ved godt helbred er de bedste kandidater for organ sculpting gennem plastikkirurgi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com