Almindelige årsager af anfald hos voksne

12/30/2010 by admin

Almindelige årsager af anfald hos voksne

Ifølge SleepMed, Inc., som giver løsninger til epileptikere og folk med søvnproblemer, vil omkring 3 procent af amerikanerne har en beslaglæggelse af deres 75-års fødselsdag. Anfald opstår for det meste i små børn under 2 år og ældre. Da bare om noget, der påvirker hjernen kan udløse et anfald, er der forskellige årsager til kramper. Imidlertid ikke kan grunden identificeres i omkring halvdelen af alle beslaglæggelser. Det skyldes, at udløseren er så lille, at det ikke kan afgøres ved hjælp af standard tests.

Identifikation

En beslaglæggelse er en unormal eller pludselige elektriske stigning inden for det kortikale grå materie i hjernen. Anfald afbryde normal hjerne funktion og normalt medføre uregelmæssig fornemmelser og ændret bevidsthed. De er kendetegnet ved ufrivillige bevægelser eller kramper. Mens nogle anfald er mild og knap mærkbar, kan andre resultere i alvorlige symptomer som følelse "nåle" i ekstremiteterne. En person, der gennemgår en beslaglæggelse kan falde ned, bliver bevidstløs og opleve rykvise kropslige bevægelser i flere minutter.

Epilepsi

Den præcise årsag til epileptiske anfald er usikker; men der er visse sikkerhedsforanstaltninger-epileptikere kan følge der kan hjælpe med at reducere eller undgå anfald, forbedre deres livskvalitet. For eksempel, de bør aldrig glip af en medicin-dosis. Andre garantier omfatter undgå kraftig alkoholholdige brug samt at afholde sig fra narkotika. At få nok søvn og undgå andre medikamenter, der kan forstyrre beslaglæggelse medicin er også vigtig.

Skader

Skader, især dem i hovedet, kan aktivere en beslaglæggelse. For eksempel, har ofre for køretøjet ulykker eller sport skader ofte anfald. Skader under fødslen processen eller i livmoderen er også faktorer for anfald. At blive bidt eller stukket af giftige insekter også placerer et offer i fare.

Tilbagetrækning fra alkohol og stofmisbrug

Tilbagetrækning fra stofmisbrug, alkohol og narkotika, kan undertiden forårsage en narkoman at have anfald. Tilbagetrækning af alkohol eller andre rusmidler er når en person, der har drukket alkohol eller brugt stoffer regelmæssigt for en lang periode pludselig stopper. Den mere, har misbrugt narkotika eller alkohol, jo større chance for anfald, når oplever abstinenssymptomer.

Genetiske og metaboliske forstyrrelser

Genetik kan også spille en rolle i forekomsten af anfald, som nogle mennesker kan være født med en disposition for dem. Metaboliske forstyrrelser er en medfødt fejl i stofskiftet, som omfatter genetiske sygdomme, der fører til metaboliske sygdomme. Nogle af de mere almindelige metaboliske forstyrrelser, der kan forårsage krampeanfald omfatter hypoglykæmi, hypocalcæmi og hyponatriæmi. På den anden side, inkluderer nogle mindre almindelige lidelser hyperglykæmi, aminoacidurias, hepatisk encefalopati og hypomagnesæmi.

Aging

Efter alder 60 mindske folks funktionelle evner, hvilket gør dem mere sårbare over for epileptiske anfald. Aging sygdomme som demens og Alzheimers sygdom, kan generere anfald hos ældre mennesker. Men brugen af antiepileptisk medicin terapi hjælper ældre mennesker kontrol anfald, forbedre deres liv. Nogle af de lægemidler, der anvendes til behandling af krampeanfald i ældre omfatter carbamazepin, oxcarbazepin og gabapentin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com