Knæ udskiftning fælles bevægelse teknikker

06/10/2010 by admin

Efter knæalloplastik er det bydende nødvendigt at mobilisere fælles, så du kan genvinde fuld mobilitet. Mens du kan aldrig være i stand til at deltage i slagfast sport igen, kan du bruge bevægelse teknikker og træningsprogrammer, der fremmer bøjet ved knæet og efter at have knæet støtter andre bevægelser.

Postoperativ

Kort tid efter operationen, vil du blive bedt om at udføre enkle øvelser i din opvågningsstuen. Mens du kan føle sig foreløbig i udførelsen af disse, vil du reducere dine smerter og inddrivelse tid ved at gøre dette. Disse øvelser er ikke vægtbærende og kan gøres lige i din seng.

Kontrakt din quadricep (lår) muskel og hold den nede i fem sekunder og Gentag 10 gange mere end to minutter. Hvis du kan holde det i 10 sekunder, vil det styrke knæet før. Dette er en isometrisk øvelse, der udvikler stabilitet, når du flytter den.

Flytte til ankel pumper. Dette er en simpel øvelse hvor du knæ er udvidet, og du trækker tæerne op til himlen og derefter pege dem mod væggen. Gør dette i flere minutter ad gangen flere gange hver time.

Dem skabe stabilitet. Nu vil du begynde at flytte knæet ved at bøje det ved at skubbe din fod til din bagdel. Ikke løfte din fod op; Dette kan forårsage for meget belastning på knæet.

Udvid din fod op fra siddende position med fødderne på gulvet, så langt som du kan ved hjælp af din anden fod til at guide den op bag anklen. Dette kaldes en møde-støttede kneebend. Når du føler stærk nok, kan du gøre dette uden at bruge anden fod i en ikke-understøttet kneebend.

Aktivitet

Der er mange grunde til at få op og rundt efter knæalloplastik. Først er at fastholde aktivitetsniveauet og generelle sundhed. Men i knæalloplastik i særdeleshed, du ønsker at begynde at tage knæet gennem bevægelser det bliver nødt til at genlære for daglige aktiviteter såsom gåture, trappe-klatring og sidder.

Start med at gå med en rollator. Stå oprejst og ikke læne over rollator. Dette vil belaste ryggen og eventuelt knæet. Bruge rollator til at gøre små fremskridt frem, at sætte kun så meget vægt som du kan. Når du går, løfte tåen først og huske at placere helbrede ned før tå gør kontakt med gulvet. Der er ingen rush når walking--bare bevæger sig og relearning grundlæggende styrke med dit nye knæ.

Når du går op eller ned ad trappen, du har brug for en stærk og fleksibel knæ. Bruge et gelænder, når du starter op- og nedstigende trappen for at støtte dit knæ, der ikke vil være stærk nok til at håndtere hældning. Når du går, føre med dine gode ben at yde støtte og udnytte styrken i klatring. Når du kommer ned, føre med de svagere nye knæ til hindre dig selv af faldende på grund af manglende styrke.

Avancerede øvelser

Efterhånden som du udvikler mere styrke i dit knæ, vil du begynde at gøre mere intense aktiviteter, der udfordrer dit knæ vifte af bevægelse og styrke. Du vil gøre kneebends mens stående, ved hjælp af en rollator eller jernbane til at støtte dig. Du kan også bruge et håndklæde omkring din ankel forsigtigt trække og guide dit knæ i en bøjet stilling ved at bringe din ankel mod dine balder.

Bruge en øvelse cyklus for at få flydende bevægelse med dine knæ. Starter med den meget høje sæde, så dine ben er næsten lige, at reducere bøje kræves. Gå baglæns med lidt modstand indtil du er komfortabel med forslaget. Øge bøje og ændre retningen af pedalerne som du bliver stærkere.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com