Hvordan man kan hjælpe nogen afhængige af internettet

10/17/2010 by admin

Hvordan man kan hjælpe nogen afhængige af internettet

Internettet er et must-have i moderne tider. Alle bruger det, om at arbejde, spille, holde med gamle venner, Mød nye eller blive informeret. Men nogle gange en person kan bruge for meget tid på internettet og begynde at udvikle en afhængighed af den. Når internettet begynder at blande sig med en persons liv, og han glip af oplevelser eller vigtige begivenheder til at bruge tid på at surfe på internettet, kan det være tid til at indrømme en afhængighed og tage skridt til at overvinde den. Hvis dette sker for nogen, du kender, måder du kan hjælpe ham.

Instruktioner

• Tale til din ven og finde ud af, hvordan hun føler om sin internetbrug. Spørge hende om hun tror hun har et problem, eller om internettet påvirker hendes liv i en negativ måde. Bede hende om at erkende, at hun har et problem med internettet, men bekræfter, at det kan blive hjulpet.

• Diskutere måder din ven kan tillade sig at bruge internettet uden at være afhængige af den. Foreslå, at han holder en log over sin brug af internettet så han er klar over, hvor meget tid han faktisk bruger online. Nævne, at han kunne bruge en timer, der kan hjælpe ham med sin brug af en vis mængde tid. Foreslå, at han bruger internettet som en belønning i slutningen af dagen for at opfylde visse forpligtelser, real-life.

• Oprettet udskiftning aktiviteter for at finde sted ved brug af internettet og give en distraktion for din ven. For eksempel, i stedet for online sociale netværk, oprette en frokost dato, vandretur eller film til hende med et par venner. Hjælp din ven komme ind i vane med nyder virkelige aktiviteter og interaktioner.

• Tal med din ven om at tage en Internet ferie. Vælg en vis mængde tid, hvor din ven simpelthen tager en ferie fra internettet og frigør sig fra online scene. Prøv at rejse et andet sted og gøre nye ting i denne periode for at distrahere ham og holde hans sind fri for holder øje med internettet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com